Chlapček si našiel kamaráta na obale od plienok

Chlapček si našiel kamaráta
Ilustračné foto
Zdroj: Twitter
2016-07-01 13:30:35 |

Obal predáva a preto je veľmi dôležitý. Rose Bennettová z Floridy môže potvrdiť, že je to pravda. Jej ročný syn Ben nepustí z rúk balenie plienok vďaka chlapcovi na obale.

„Ben si myslí, že je na obale on a stále má balenie plienok pri sebe,“ hovorí Rose, ktorá zverejnila na Twitteri fotky svojho drobčeka objímajúceho balík plienok.  Ako vysvetlila, kamarátstvo  vzniklo pred pár dňami, keď išla spolu so synčekom do obchodu a nemali v ňom veľkosť plienok 4, ktoré mu dovtedy dávala. Kúpila preto o číslo väčšie plienky, na ktorých bolo zobrazené iné dieťa ako na obale jeho dovtedy používaných plienok. Malý černoško, veľmi podobný Benovi.

Zo začiatku si to Ben nevšimol, no na druhý deň ráno keď sa zobudil, pozrel na obal plienok a povedal: „Ben“. Odvtedy je chlapec na obale plienok jeho najlepším a nerozlučným kamarátom.

„Povedala som mu, že to nie je on, ale on trval na tom, že je a balík stále objímal,“ podotkla so smiechom mamina. „Myslím, že na obale lipne preto, lebo predtým nevidel na obale od plienok ďalšie dieťa, ktoré by vyzeralo ako on,“ vysvetlila. Z nového kamaráta je cvhlapča veľmi šťastné. Je zrejmé, že Benova zdanlivo jednoduchá väzba s obalom z plienok ponúka silné posolstvo.

Prečítajte si tiež:

8 krokov, ako upokojiť agresívne batoľa

Rozkošné: Psík je niekedy viac ako kamarát

 

Fotogaléria


Foto: Twitter
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia