Toto vás dojme: Dedko a vnuk na fotke po operácii srdca

Toto vás dojme: Dedko
Ilustračné foto
Zdroj: Facebook/ Sunshine Moody Photography
2016-06-09 13:30:55 |

Brandy Gregware zverejnila fotku, ktorá ukazuje, aký vzácny je čas s blízkymi. Jej otec aj syn sú na nej po operácii srdca.

Fotografia, na ktorej je 11-mesačný Kolbie Gregware a jeho dedko Allan Halstead, vznikla vďaka Sunshine Moody. Chlapča absolvovalo svoju prvú operáciu srdca ako štvormesačné, dedko pred 12 rokmi. Teraz sa stretli v nemocnici opäť.

Dedko má za sebou dve veľmi vážne operácie srdca, 18 stentov, kardiostimulátor, defibrilátor, je diabetik a po prekonanej rozsiahlej mŕtvici pracuje jeho srdce veľmi slabo. „Podarilo sa mu dať liek, ktorý pomáha jeho srdcu biť trochu silnejšie. Keď prestane byť účinný, budeme sa musieť s ním rozlúčiť,“ vysvetľuje dcéra Brandy.

Vnúčik Kolbie, ktorého život je na začiatku, to tiež nemá ľahké. Chlapček trpiaci Downovým syndrómom pochádza z dvojičiek a narodil sa s vrodenou srdcovou chybou, pľúcnou hypertenziou, chronickým pľúcnym ochorením aj ochorením obličiek. Väčšinu svojho doterajšieho života strávil v nemocnici.

Choroby obidvoch veľmi zblížili. Ako hovorí Brandy, malý Kolbie je do dedka priam zaľúbený a platí to aj opačne. Dedko dokáže držať vnúčika celé hodiny, prihovára sa mu a pozerajú sa na seba.  Láska, ktorá ich spája, priam srší aj z ich spoločnej fotografie.

Fotografka, ktorá ju zhotovila, porodila v roku 2012 svoje dieťatko v tej istej nemocnici a keď počula príbeh o dedkovi a vnúčikovi, urobila sériu ich fotografií zadarmo.  „Dnes som fotila dvoch z najsilnejších ľudí, akých som kedy stretla,“ napísala na svojej facebookovej stránke. „Jeden život práve začína, zatiaľ čo druhý sa blíži ku koncu. Kolbie a aj jeho dedko, obaja majú jazvy po operácii srdca. Obaja prešli za minulý rok toho veľa. A ako vidíte, Kolbie miluje pohľad na dedka a dedko zase na neho,“ dodala.

Sunshine Moody je tiež autorkou fotiek Kolbieho s dvojčaťom Kashom, ktorý mal viac šťastia a voredné choroby ho obišli.

Prečítajte si tiež:

Prababka a pravnučka: Láska na prvý pohľad

Starí rodičia majú v živote vnúčat svoje miesto

Je toto najsmutnejší dedko na svete?

 

Fotogaléria


Foto: Facebook Sunshine Moody Photography
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia