Buďte štýlovou a trendy maminou

Buďte štýlovou  a
Ilustračné foto
Zdroj: thinkstock.com
2016-04-27 15:30:02 |

Stať sa mamou neznamená prestať dbať o svoj vzhľad, no niekedy popri povinnostiach na seba predsa len zabúdame. Viete, čo sa nosí a čo je out? Poradí vám módna blogerka Rebeka.

Cítiť sa šik je príjemné pre každú ženu, či už mladšiu, staršiu, slobodnú, vydatú, bezdetnú alebo niekoľkonásobnú maminu. Výhovorka, že na to niekto nemá, neplatí. K tomu, aby žena vyzerala dobre, vôbec nepotrebuje peňaženku plnú peňazí a kopu drahého značkového oblečenia. Dôležité je dokázať skombinovať kúsky, ktoré vôbec nemuseli byť drahé. Takže, čím nič nepokazíte a bude túto naozaj trendová?

Skúste nájsť svoj štýl a vyberte si z tipov módnej blogerky Rebeky, ktoré vie, čo sa nosí:

 

1. PRUHY

Tenké, široké, čierno-biele, farebné, pravidelné, nepravidelné, zvislé či vodorovné. Pruhy sa nosia vo všetkých podobách a prakticky na všetkom. Či už sú to obľúbené námornícke tričká, šaty, nohavice alebo pokojne aj doplnky. Taká pruhovaná šatka alebo kabelka, zaručene oživí každý váš outfit. 

Nezabúdajte na starú osvedčenú radu – štíhlym ženám pristanú vodorovné prúžky, silnejším urobia výbornú službu zvislé.

 

2. DENIM

Denim sa nosí stále, no teraz na jar a v lete bude ešte o niečo viac v centre pozornosti. Ak si trúfate, vyskúšajte kombináciu rôznych druhov denimu, ktorá je momentálne najviac v kurze. Nebojte sa experimentovať!

 

3. BOHO ŠTÝL

Bohémský štýl je uvoľnený, pohodlný a ženský. Základom sú biele blúzky, tuniky, voľné šaty, strapce, klobúky a kožené doplnky. Prevažujú prírodné materiály a farebná škála zostáva v neutrálnych tónoch, ktoré sa dajú výborne kombinovať napríklad aj s už spomínaným denimom.

 

4. RETRO

Móda sa neustále vracia a tento trend je toho jasným dôkazom. Môžete si vybrať či sa inšpirujete bláznivou módou 70. rokov, ktorej najvýraznejším prvkom sú zvonové nohavice, sýte farby a rôzne potlače, alebo zvolíte ženskosť v štýle 50. rokov. Vtedy sa najviac nosili nadýchané sukne, ktoré krásne zvýrazňovali ženskú postavu, k nim nesmeli chýbať klobúky, ozdoby do vlasov a červený rúž.

 

A v akej farbe zažiarite? Túto jar a leto vám nemôžu v skrini chýbať žltá a tmavomodrá, ktoré sú veľkým hitom. Žltej sa podľa Rebeky nemusia báť ani blondíny, stačí ju oživiť napríklad šatkou alebo iným doplnkom. Na tie by ste určite nemali zabúdať, outfit výborne doplnia.


Pre deti je mama vždy krásna, vidia to, čo iní nie


V jednoduchosti je krása: Ako sa obliecť na Deň matiek?

Nezabudnite, druhá májová nedeľa patrí mamám. Pospite sa, najstajlujte sa a vyrazte s rodinou na prechádzku. Ako vyzerať dobre? Nie je na to nič ťažké. Ak máte rada pohodlie, skombinujte denimové nohavice s prúžkovaným tričkom a tenisky, ak chcete vyzerať viac žensky, doplňte outfit sakom alebo kratšou bundičkou a doplňte vhodným šperkom.

Prečítajte si tiež:

Aké detské izby vytvorili celebrity zo zámoria?

Viete, ako byť sexi aj s tehotečnským bruškom?

Najštýlovejšie deti, ktoré udávajú tón v Hollywoode

 

Fotogaléria


Foto: Kik textil, thinkstock.com, red
Zdroj: az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia