Aj iné deti sú rovnako rozkošné ako malé princiatka

Aj iné deti sú
Zdroj: sita.sk
2015-06-14 07:01:47 |

Princ George a jeho malá sestrička Charlotte sú na spoločných fotkách, ktoré boli prednedávnom zverejnené, rozkošní. Ktoré deti však nie sú na zjedenie? Foto ako dôkaz.

Autorkou štyroch fotiek následníka britského trónu Georga, ktorý v júli oslávi druhé narodeniny a jeho mesiac starej sestry Charlotte je hrdá mamina, vojvodkyňa Kate. Treba uznať, že sa jej podarilo urobiť naozaj krásne snímky, ktoré budú patriť v archíve určite k tým najvzácnejším. George v bielej košieľke s modrým lemom a modrými podkolienkami je parádne vyčesaný a malá princezná celá v bielom mala počas fotenia dobrú náladu. Ak aj vy máte viac detí, určite váš archív zdobia ich spoločné fotky a určite sú rovnako krásne a pre vás vzácne ako tie s Georgom a Charlotte. 

Pamätáte si ešte na prvú reakciu staršieho súrodenca, keď ste domov priniesli bábätko? Či už bola nadšená alebo zdesená, stretnutie s novým členom rodiny je veľkým okamihom v živote dieťaťa. Ponúkame vám pár milých fotiek z tejto chvíle, ktoré zozbieral portál boredpanda.com

(Molly Wolferd)

 

(Katelin Sipe)

 

(Jessica Duff)

 

(Megan Schuster)

 

(Laura Dukes)

 

(Kelley M. Manson)

 

(Corey Campbell Stephan)

 

(Meredith Smith)

 

(Megan Modrzecki)

 

(Claire O´Reily)

 

(Whitney Sayia Reid)

 

(Sarah van Gorden)

 

Fotogaléria


Foto: boredpanda.com
Zdroj: Huffingtonpost.com, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia