VIDEO: Keď babka zbadala vnúčence, skoro spadla z nôh

VIDEO: Keď babka zbadala
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2015-03-17 12:30:46 |

Ufúľané deti, šťastné deti... Pri pohľade na týchto troch šarvancov človeka iné spojenie snáď ani nenapadne. Šokovaná starká nevedela zo seba dostať ani slovo.

Kreatívne hračky, rozvíjajúce hračky, hračky na rozvoj motoriky, hračky na rozvoj jazyka, elektronické hračky... Takto by sme mohli vyratúvať ešte dlho. V skutočnosti za hračky utrácame omnoho viac peňazí ako je potrebné. Určite ste to počuli od svojich mám a pravdepodobne to budeme hovoriť aj my našim deťom, až budú mať svoje deti, že pre drobcov sú aj tak najlepšími hračkami varešky, sitká, misky, pokrievky či obyčajné prázdne kartónové škatule. Určite to poznáte aj vy...

No a ako najlepšie sa zabavia deťúrence vonku? Prechádzka v prírode či kolobežkovanie ich zaujme na chvíľu, ale taký riadne mokrý piesok či mláka plná blata, to je niečo úplne iné.

Mohlo by vás zaujať: Niektorí rodičia majú jednoducho pevné nervy

Ufúľané deti, šťastné deti - derie sa na jazyk pri pohľade na troch nezbedníkov, ktorí si čas krátia váľaním sa v blate. Chúďa babka, ktorá zbadá len tri čierne postavy, stratila pri pohľade na nich reč. Ani sa jej veru nečudujeme.

 

 

Čo myslíte, zvládli by ste takúto hru svojich detí s úsmevom na perách? Okrem toho, že by mali super zážitok, prirodzene by si utužili imunitu a ak by ste stihli vytiahnuť kameru, zostala by im aj pamiatka v podobe vtipného videa.  Suma-sumárum, napočítať v duchu do desať a ustáť to bez kriku je v takýchto situáciách asi omnoho lepšie rozhodnutie. No nie sú rozkošní?

Prečítajte si tiež:

Vyberáme darček pre dvojročné batoľa

Smiech tohto drobca vás dostane do kolien

 


Foto: youtube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia