Vyberte meno dieťatku (Albín)

Vyberte meno dieťatku (Albín)
Ilustračné foto
Zdroj: Thinkstock.com
2015-03-01 15:30:32 |

Vybrať dieťaťu meno, ktoré ho bude sprevádzať po celý život, nie je jednoduché. Ak ste nerozhodní, môže vám napovedať aj charakteristika jednotlivých mien. Aký je dnešný oslávenec Albín?

Pôvod tohto mena je latinský, čo znamená biely. Muž, ktorého okolie považuje za dvojtvárneho. Túto dvojtvárnosť využíva podľa situácií v ktorých sa nachádza a kedy to hlavne jemu vyhovuje. Keď potrebuje láskavosť dokáže byť nežný, milý, jednoducho ako „medík“ len aby na neho nalákal „včeličky“. Ale keď už má čo chce, často krát namiesto poďakovania dostanete „figu“.


Albín sa nevie vyrovnať a vzoprieť vlastným neúspechom. Ale pokiaľ ho necháte potrápiť sa, uvedomí si, že prostredníctvom plaču cesta nevedie. Vtedy pozbiera všetky sily a zapojí do toho energiu, ktorá sa v ňom skrýva. Na jednej strane príliš pohodlný muž, ale na druhej strane silný bojovník. Preto je potrebné aby bol obklopený ľuďmi, ktorí vedia povedať „nie“ a sú často tvrdohlavejší ako je on sám. Potom sa len budú diať veci. A možno ako umelec, maliar, či grafik bude aj svetovo uznávaný.

Šťastné farby Albínov sú čierna a tmavomodrá. Ochranné rastliny medovka a nezábudka, ochranné kamene ametyst a jaspis.


 


Foto: thinkstock.com
Zdroj: TASR

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia