Alicia Keys má druhé dieťa: K Egyptovi pribudol Genesis

Alicia Keys má druhé
Ilustračné foto
Zdroj: sita.sk
2014-12-29 00:31:23 |

Krajší vianočný darček nemohla americká speváčka Alicia Keys dostať. Len pár dní po Vianociach porodila druhé dieťa. Štvorročný Egypt má bračeka.

Genesis Ali Dean, ktorý prišiel na svet o pár dní skôr ako bol plánovaný termín pôrodu, si užije ešte aj vianočný stromček. Alicia mala rodiť na prelome rokov, no bábätku sa už čakať v brušku nechcelo. „Radosť z radosti je radosť. Je to chlapec,“ pochválila sa v nedeľu na Instagrame. „Sme tak vďační,“ pridala.

Hollywoodsky pár Alicia Keys a Swizz Beatz sú už hrdými rodičmi štvorročného syna Egypta, ktorý sa na súrodenca tiež veľmi teší. Na bračeka sa riadne pripravil. Všetko si podľa Alicie vyskúšal na bábike, ktorá bola doteraz pre neho bábätkom, o ktorom mu rodičia veľa rozprávali. „Je to požehnanie,“ netají radosť z detí talentovaná speváčka.

O tom, že na príchod druhého dieťaťa sa veľmi tešila, svedčia aj fotky, ktoré pridávala počas tehotenstva na Instagram. Na svoje bruško bola hrdá a neváhala sa pre dobrú vec odfotiť pred pár mesiacmi aj nahá. Podporila tak misiu k vytvoreniu láskavejšieho a pokojnejšieho sveta.

 

Fanúšikov potešila zábermi z oslavy, tzv. Baby Shower, ktorú v USA organizuje rodina pre budúcu mamičku.

 

Jedným z rozkošných záberov, ktoré na svoj účet nedávno pridala, je aj ten, na ktorom jej frontman skupiny U2 Bono Vox bozkáva bruško. Kto by sa ňou nepochválil, veď koľko bábätiek si môže povedať, že pred nimi pokľakol tento úžasný spevák?

 

Genesis Ali Dean je druhým bábätkom Alicie, zatiaľ čo jej manžel, hip-hopový producent Swizz Beatz má tri deti z minulých vzťahov. Dvojica sa zosobášila v roku 2010 na Korzike. V októbri toho istého roku sa narodil prvý spoločný syn Egypt Daoud Ibarr Dean. Slávna mama má na konte päť štúdiových albumov, posledný vydala v roku 2012.  

Fotogaléria


Foto: Instagram
Zdroj: uk.eonline.com, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia