Horoskopy pre deti: Narodené v znamení Rýb

Horoskopy pre deti: Narodené
Ilustračné foto
Zdroj: wikimedia commons.com
2014-08-08 12:01:32 |

Pripravte sa na to, že deti Ryby (19. 2. - 20. 3.) budú potrebovať viac pozornosti a hýčkania ako iné. Ich citlivá dušička potrebuje uistenie o vašej láske.

Citlivé dieťa narodené v znamení Rýb potrebuje pre svoj rozvoj bezpečné a pokojné prostredie plné lásky a dôvery. Dobre mu robí jemná hudba, jemné masáže, veľa objatí a bozkov. Maličkej Rybke ulahodíte, ak bude cítiť stále vašu prítomnosť. Keď si ju dáte na vychádzke, ale aj pri domácich prácach do baby šatky, bude jej príjemnejšie ako v kočíku alebo v postieľke.  

Aj keď dieťa Ryba vyrastie, stále bude túžiť po povzbudení a prejavoch náklonnosti. Ryby sú rojkovia, takže veľa času strávia vo svojej vlastnej predstavivosti. Fantáziu ako u Rýb len tak ľahko nenájdete pri deťoch narodených v iných znameniach. Podporujte ich v nej, no snažte sa im zároveň ukazovať reálny svet, v ktorom žijú, aby nefantazírovali až príliš. Trvanie na denných rutinách s určitou štruktúrou by malo stačiť. Rybky sú neskutočne vnímavé, intuitívne, charakterizuje ich bohatá obrazotvornosť a majú veľkú vnútornú silu.

Ak máte doma dieťa Rybu, s veľkou pravdepodobnosťou sa stretávate s odmietaním pravidiel. Tie sa do sveta fantázie, v ktorom žije, totiž vôbec nehodia. Namiesto trestov za ich nedodržiavanie je lepšie s Rybkou sa o nich a ich potrebe porozprávať. Vysvetlenie a diskusiu prijme skôr ako tresty či zákazy. Tak ako sa jej nepáčia pravidlá doma, bude mať s nimi problémy aj v škole.

Aj keď ryby v prírode sú mĺkve, ľudia narodení v tomto znamení sú skôr zhovorčiví. Vďaka prirodzenej inteligencii a rozhľadu, ktorý si budujú od narodenia, sú výbornými a duchaplnými spoločníkmi v rozhovoroch. Dokážu vynikať snáď vo všetkých oblastiach, ide im matematika, gramatika aj jazyky, zaujímajú sa o dianie vo svete a v škole dosahujú zvyčajne výborné výsledky bez extra námahy.  

Ryby sú vďaka svojej vrodenej citlivosti pripravené pomôcť každému smoliarovi a outsiderovi, na ktorého v živote narazia. Nečudujte sa preto, keď vám ratolesť domov donesie opustené psíča, mačku či vtáčika vypadnutého z hniezda alebo s poraneným krídlom. Dokážu sa starať aj o mravce či iný hmyz. Vykompenzovať túto potrebu môže domáci miláčik alebo dobrovoľníctvo v komunite.

Deti narodené v znamení Rýb patria k fyzicky slabším, preto je vhodné rozvíjať u nich rôzne športové aktivity a dôsledne dbať na zdravú výživu. So sladkosťami, ktoré zvyčajne milujú, buďte opatrní.

V budúcnosti majú na výber veľkú škálu možností uplatnenia sa. Vďaka neskutočnej predstavivosti môžu z nich byť výborní fotografi či filmári, no hodia sa tiež na akúkoľvek prácu s ľuďmi. Blízka im bude kreatívna oblasť, v ktorej môžu v reáli napĺňať svoje predstavy.

Ryby majú rady spoločnosť, no ozajstných kamarátov, ktorým veria, možno spočítať na prstoch jednej ruky. 


Zdroj: parents.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia