Akčné leto pre deti

Akčné leto pre deti
Ilustračné foto
Zdroj: sancatanca.sk
2014-06-06 00:01:22 |

Dosť bolo pasívneho vysedávania pred telkou a tabletom. Je tu leto, teplo, prázdniny a super program pre všetkých malých Indiánov, kovbojov či dobyvateľov. A samozrejme aj ich nežnejšie polovičky.

Denné letné tábory v bratislavskom karloveskom štúdiu ŠancaTanca sa každé prázdniny stávajú miestom, kde rady trávia voľný čas deti, ktoré milujú dobrodružstvo, akčnosť, tajomstvá a zábavu. Tento rok ich čaká päť turnusov, každý na inú tému a niektoré pre deti už od troch rokov!

Váhate, či vašu ratolesť prihlásiť? Tak neváhajte, miesta sa celkom rýchlo míňajú.

Hijó, hijó... Chcete zažiť skutočný Divoký západ a naučiť sa všetko to, čo správny Indián a kovboj ovládajú už od plienky? Jazda na koni, šplhanie po stromoch, hľadanie záhadných stôp, výroba rekvizít, dobrodružstvo v lese, opekačka, pozorovanie zveri, batikovanie a macramé... To všetko bude čakať na deti vo veku od 5 do 12 rokov v turnuse od 21. júla Indiáni a kovboji. Okrem toho si deti vymyslia vlastné tajné písmo, ale viac sa už vy dospelí nedozviete a najmä nedočítate... Howgh!

Od 4. augusta sa ŠancaTanca mení na staroveký hrad a jeho osadenstvo na rytierov, princezné, kráľov či dvorné dámy, aby spoznali tajomstvo staroveku. Čaká ich výlet na Bratislavský hrad, hrad Devín, plavba loďou po Dunaji, jazda na koníkoch a tvorivé dielne, v ktorých si vyrobia dobové rekvizity. Zahrajú si tiež divadielko a na záver ich čaká hradný bál a kopec iných šľachtických zábaviek. Turnus s názvom Stredovekí dobyvatelia je určený pre deti od 5 do 12 rokov.

 

Pre menšie detičky od 3 rokov je vhodný turnus Z rozprávky do rozprávky, ktorý začína 11. augusta. Sem treba prihlásiť každého, kto chce vedieť, ako to vyzerá tam, kde sa stretnú všetky obľúbené rozprávkové bytosti pod jednou strechou. Ako? V prvom rade je to veľká sranda. Víly, škriatkovia, princezné, králi, čarodejnice a zvieratká zažijú dobrodružstvo v podobe jazdy na koni, návštevu farmy, vyrobia si ozdobu v tvorivých dielňach, prípadne masku na záverečný karneval. Zatancujú si a napokon si zahrajú jednu z viacerých hlavných úloh v rozprávke o... To už sa však nechajte prekvapiť, čo z toho vzíde.

Všetky turnusy denných letných táborov prebiehajú od pondelka do piatku od 8:00 do 17:00 a v cene 110 € na dieťa je zahrnutá celodenná starostlivosť pod dohľadom skúseného animačného tímu, program a vstupenky, all inclusive strava a pitný režim po celý deň.

Viac informácií nájdete na www.sancatanca.sk.

Predpredaj na http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/1251/denne-letne-tabory-2014.

Fotogaléria


Foto: sancatanca.sk
Zdroj: sancatanca.sk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia