Skúste cez prázdniny denné letné tábory

Skúste cez prázdniny denné
Ilustračné foto
2014-05-30 00:01:44 |

Čo s deťmi počas dlhých letných prázdnin? Starí rodičia sú priďaleko a dovolenky je primálo... Riešením sú rokmi overené a deťmi obľúbené denné tábory v štúdiu ŠancaTanca.

Jednou z nesporných výhod ponúkaných táborov je bezproblémové prispôsobenie programu aj pre najmenších už od troch rokov. ŠancaTanca je štúdio pohybu, tanca a osobného rozvoja, ktoré nájdete v bratislavskej Karlovej Vsi. Ale najmä - je to miesto, ktoré milujú všetky deti. Počas roka tam chodia na tanečné a športové krúžky a v lete zasa trávia dni v denných táboroch, kde sa o ich zábavu a pestrý program stará tím lektoriek a animátoriek.

Program v každom jednom turnuse denného tábora je taký pestrý, že deti už pred samotným nástupom nevedia, na čo sa majú skôr tešiť. Na koníky? Hrnčiarsky krúžok? Hru na indiánov v lese či opekačku? Alebo by chceli najskôr vyskúšať tohtoročnú novinku – skákanie na trampolínkach Jumping Kids? Nebojte sa, stihne sa všetko vrátane výletov, súťaží, tvorivých dielní a divadielka.

Počas celého dňa majú decká zabezpečenú stravu  (aj bezlepkovú, prípadne bezlaktózovú) a pitný režim. K dispozícii majú kedykoľvek neperlivé minerálky, vodu a džúsy. Program dňa je dôkladne premyslený, striedajú sa pohybové aktivity s pokojnými a všetky sú prispôsobené veku a záujmom dieťaťa. Okrem veselých a útulných priestorov, kde si môžu deti v prípade potreby cez deň aj pospať či oddýchnuť, bonusom je aj pekné a bezpečné okolie a možnosť pobytu v prírode v Líščom údolí.

Na otázku, prečo by ste mali vybrať denný tábor pre vaše dieťa, odpovedá PhDr. Janka Dubovská, ktorá je v denných táboroch  jednou z lektoriek: „Deti  stretnú svojich rovesníkov a okrem toho, že zažijú kopec zábavy a odnesú si množstvo nezabudnuteľných zážitkov,  socializujú sa, čo je pre ne veľmi dôležité. Program je prispôsobený ich veku a schopnostiam. Zabezpečíme všestrannú starostlivosť a taktiež individuálny prístup. V našom tábore získajú množstvo nových poznatkov a naučia sa rôzne nové  pohybové aktivity.“

 

Viac informácií na www.sancatanca.sk alebo na infolinke 0911 723 751. Denné tábory nájdete na predpredaj.sk.

 

 

Fotogaléria


Foto: sancatanca.sk
Zdroj: sancatanca.sk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia