Rozprávkové vianočné turné HANIČKY a MURKA vstupuje do finále

Rozprávkové vianočné turné HANIČKY
Zdroj: Martin Zimanyi
2023-12-13 10:30:00 |

Vianoce sú už naozaj za dverami a ak sa chcete dostať do čarovnej vianočnej nálady, určite choďte na koncert Haničky a Murka! Návšteva ich rozprávkového zimného muzikálu vás zahreje pri srdci.

Začiatkom novembra sa s ním vybrali na celoslovenské vianočné turné a potešili svojich fanúšikov v 14 mestách vo všetkých regiónoch Slovenska. Tento víkend ich čakajú posledné 2 koncerty – takže ak ste z Hnúšte alebo z Nitry, môžete sa tešiť!

“Náš vianočný muzikál mal premiéru pred rokom a okamžite si získal množstvo priaznivcov”, informuje Lucia Zimanyiová, scenáristka a režisérka projektu.“Myslíme si, že tajomstvo úspechu spočíva v jeho rozprávkovosti. Našu bábkovú dvojicu - Haničku a Murka - sme doplnili o rozprávkové bytosti v životnej veľkosti, do programu sme zaradili najznámejšie zimné pesničky, ktoré deti poznajú a rady si ich spievajú, s hercami sme nacvičili tanečné choreografie, v ktorých sú zakomponované dynamické, ale aj baletné prvky a divákov hneď pri vstupe nadchne rozprávková scéna, ktorá ponúka krásne zimné kulisy a romantické svetielka”, dodáva režisérka.

Toto všetko sľubuje pre deti, ale aj pre ich rodičov, naozaj výnimočný zážitok.

Vstupenky na Predpredaj.sk

“Zimným príbehom nás sprevádza kráľovná Vločka, ktorá je veselá a zároveň éterická a deti si ju hneď obľúbia. Naviac, vďaka jej kúzelnému zaklínadlu sa môžeme s našimi rozprávkovými postavami aj pozhovárať, čo nám prinesie kopec zábavy a tiež zopár inšpiratívnych poznatkov z ich života”, dopĺňa Lucia.

A veru ide o zaujímavé postavičky: veselého Snehuliaka, milého Vtáčika, štedrého Mikuláša a roztopašnú Elfku, bláznivého Kapríka, veselý Vianočný stromček a malého Kocúrika.

A keďže Hanička a Murko majú veľmi radi svojich malých kamarátov a radi ich obdarúvajú, aj na tomto koncerte sa deti môžu tešiť na ich darčeky v podobe Murkovho lízatka a špeciálnej nálepky vydanej k Vianočnému turné 2023. Tie im tentokrát prinesie samotný Mikuláš! A že už Mikuláš bol? To predsa vôbec nevadí! Kvôli Haničke a Murkovi príde za deťmi ešte raz!

Vstupenky sú v predaji v sieti Predpredaj.sk

Ak nemôžete prísť na koncert osobne, nemusíte byť smutní. Celý príbeh si môžete pozrieť na YouTube Haničky a Murka.

Všetky zimné pesničky pochádzajú z CD Haničky a Murka “Postavím si snehuliaka”.

Muzikálové vystúpenie prináša malým deťom najobľúbenejšia bábková dvojica Hanička a Murko, ktorá ich zabáva a vzdeláva už 6 rokov. Deti poznajú Haničku a Murka z YouTube, z Detskej televízie JOJKO, z televízie JOJ PLAY, z početných CD a DVD nosičov a z mnohých živých koncertov po celom Slovensku.

Vstupenky sú v predaji v sieti Predpredaj.sk

Fotogaléria


Zdroj: Tlačová správa

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia