Ako osláviť deň detí veľkolepo a za pár eur?

Ako osláviť deň detí
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-05-28 19:30:00 |

Medzinárodný deň detí sa blíži a to je pre rodičov výzva pripraviť im nezabudnuteľný program, vďaka ktorému si ho naplno užijú.

Klasikou, ktorou nikdy nič nepokazíte, sú farebné balóniky. Tie oživia akýkoľvek vnútorný, ale aj vonkajší priestor. Ak si ich netrúfate nafúkať všetky sami, môže vám pomôcť aj stlačené hélium. Ak chcete vyskúšať aj niečo nové, stále môžete použiť napríklad aj papierové dekorácie v pekných sviežich odtieňoch. Môžete medzi ne poprepletať aj svetelnú reťaz a keď sa zotmie, vytvoria spolu príjemnú útulnú atmosféru.

Pre malých neposedných šibalov

Deti majú veľa energie a často nedokážu vydržať ani chvíľu na jednom mieste. Preto by ste im mali pripraviť viacero aktivít. Skúste to napríklad s loptami a loptičkami, s ktorými si môžete s vašimi drobcami zahrať futbal aj hádzanú. 

Aby neboli hračky všade rozhádzané a aby si nikto neublížil, uložiť si ich môžu zatiaľ do detského kufríka, kde ich neskôr, keď sa budú chcieť s nimi znovu hrať, opäť nájdu. Vyskúšať si môžu aj maľovanie s farbami na prsty. Odtlačky svojich dlaní si môžete nechať potom aj na pamiatku.

Vodné šantenie aj hrady z piesku

Deň detí slávime začiatkom júna, čo značí, že sa blížia letné prázdniny. Ak máte doma či na chate bazén, vaši najmenší sa určite potešia nafukovaciemu kolesu alebo nafukovačke. Sú vhodné aj pre tých, ktorí ešte nevedia plávať alebo sa to možno práve toto leto chcú naučiť. Ak sa chystáte neskôr aj na letnú dovolenku, svoje uplatnenie nepochybne nájdu aj u iných členov domácnosti. A s plavkami s veselým vzorom to bude v bazéne ešte väčšia zábava. Kreativite sa medze nekladú ani pri stavaní rozprávkových hradov a zámkov z piesku. Tu sa vašim deťom bude hodiť rovno celá sada na pieskovisko, ktorá obsahuje vedierko, lopatky, ale aj formičky rôznych tvarov. Nepremožiteľnú pevnosť si tak postavia raz dva. A môžete im s tým pomôcť aj vy. Vrátite sa tak opäť aspoň na chvíľu do vašich detských čias.

 

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia