Dôvod, prečo tento chlapček vstáva o šiestej ráno, vás dostane

Dôvod, prečo tento chlapček
Ilustračné foto
2022-02-02 09:30:00 |

Sen mnohých rodičov! Internet obletelo video malého chlapca, ktorý sa venuje domácim prácam a robí si raňajky pred odchodom do školy. 

Hoci v každej domácnosti to funguje inak, väčšina šesťročných detí je zvyknutá, že rodičia okolo nich pobehujú, varia im a starajú sa o to, aby im nič nechýbalo. K upratovaniu v domácnosti prispejú zvyčajne až v tínedžerskom veku. Inak je to v jednej rodine, v ktorej malý školák vstáva každý deň o šiestej ráno, aby si sám spravil raňajky a poupratoval, píše sa na mirror.co.uk. Až potom odíde do školy!

Malý upratovač

Vo videu na TikToku možno vidieť malého chlapca, ako vyskakuje z postele pri zvuku budíka o 6:00 a vyberie si oblečenie. To si ešte aj odžmolkuje, aby vyzeralo tip-top. Oblečie sa, umyje si zuby a tvár a potom sa presunie do kuchyne, kde uvarí niekoľko vajíčok natvrdo a namieša si obilniny. 

Nezabudne za sebou poupratovať! Umyje si misku a šálku čaju, no tým sa domáce práce nekončia. Pokračuje čistením záchoda a sprchy, praním oblečenia a vysávaním koberca. Zatiaľ čo si mama užíva kúpeľ nôh a oddychuje na gauči, nezabúda ani na vyleštenie topánok, kým odíde do školy. Neskutočné!

Všímajte si to množstvo modernej techniky, ktoré dokáže obsluhovať. Ruku na srdce, koľko z našich detí by vedelo v šiestich rokoh pustiť napríklad práčku? Bravo! 

 

@shopping666 My baby is six years old, and he gets up at six every day to cook for himself, do housework and then go to school❤️👏👏#GEICOGiveHappy #shopping666 ♬ original sound - Smarthome shopping

 


Autor: © Zoznam/jp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia