Júnové deti: Čo ste o nich určite nevedeli?

Júnové deti: Čo ste
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2021-06-03 00:30:00 |

Čakáte bábätko tento mesiac alebo máte júnové dieťatko doma? Treba hneď na začiatku povedať, že tieto deti sú fascinujúce. Do vienka im sudičky nadelili pevný charakter či kreativitu.

Ľudia narodení v júni majú množstvo nápadov, no nie praktických. Ich vízia a predstava o svete ako takom je úplne odlišná od ostatných, všetko vidia v úplne inom svetle. Sú veľmi emocionálni a starostliví. Majú množstvo energie, sú vtipní a očarujúci. Júnové deti slovami dokážu prevalcovať aj dospelých a tí sa na nich zvyknú len prekvapene zabávať. Tieto deti už odmalička vedia dobre vyjadrovať svoje myšlienky, čím sú staršie, tým lepšie im to ide aj písomne. V dospelosti sa z nich môžu vykľuť veľkí egoisti, vedia si život zariadiť tak, aby išiel v ich prospech. Zaujímajú sa o všetko a sú mimoriadne dychtiví po materiálnych hodnotách.

1. Malí – veľkí vizionári, ktorí milujú značkové oblečenie

Chrlia vaši drobci jeden nápad za druhým? Že kde sa to v nich berie? Vždy majú eso a nápad v rukáve. Po mentálnej stránke sú vyspelejší, preto niet divu, že majú pre módu slabosť. Hlavne pre značky. Od malička si vyberajú svoje oblečenie. Majú jednoducho štýl. Hugo Boss, Gucci, Versace či Puma, milujú všetko značkové. A to, čo značku nemá, jednoducho odmietnu. Keď trošku povyrastú, v ich šatníku nájdete samé svetové značky.

2. Nepriateľ? Kto to je?

Motá sa okolo vášho „zlatíčka“ akosi veľa kamošov? Vedia, ako sa spriateliť, a to aj s nepriateľmi. Sú to veľmi vďační ľudia a v každom hľadajú dobro. Sú z nich veľmi dobrí rečníci, a preto vedia aj negatívne veci pretaviť svojím darom reči do pozitívneho svetla.

3. Králi náladovosti

V jednom okamihu sa váš drobec smeje tak, že sa až za bruško chytá a o minútu plače? Len tak? Júnoví ľudia, teda aj vaši drobci, sú dosť náladoví a nikdy neviete, čo v danom momente pokazí ich skvelú náladu. 

4. Nobelova cena

Vôbec nie je vylúčené, že vaše júnové dieťa získa Nobelovu cenu. Štatistiky sa nemýlia! Deti, ktoré sú narodené v júni, sú veľmi kreatívne a teda možno práve na to vaše čaká toto významné ocenenie.

5. Charizmatickí drobci

Ľudia narodení v júni sú často obľúbení a skvele vyzerajú. A nie len to! Júnoví drobci majú nadanie na spev, tanec či šport. Vyrastú z nich sebavedomí ľudia. Milujú byť iní!

6. Humor a sarkazmus

Ľudia narodení v júni patria k tým, ktorí majú vždy rýchlu a vtipnú odpoveď na všetko. Súto  absolútne veselí a pozitívni ľudia! Ak máte v okolí júnových ľudí, potom viete, o čom hovoríme.

7. Červený koberec

Jún je mesiacom, kedy sa narodili aj celebrity ako Marilyn Monroe, Angelina Jolie, Natalie Portman, Kanye West, Kate Upton, Neil Patrick Harris, Zoe Saldana, Nicole Kidman, Meryl Streep či Ariana Grande. 

8. Sú to blíženci alebo raci

Ak je váš drobec Blíženec, je to dobručké, pokojné a láskavé dieťa, no občas vie byť aj čert. Blíženci sú veľmi nadaní a schopní, preto sa ťažko rozhodujú pre niečo trvalé. Učenie im nerobí problémy. Často striedajú priateľov a záujmy. Majú dobré predpoklady na podnikanie. Môžu byť z nich aj dobrí právnici alebo žurnalisti. A ak je váš drobec malý Rak, je zdržanlivý a prispôsobivý, občas váhavý. Raky si užívajú to, keď sú stredobodom pozornosti. Milujú všetko romantické a tajomné. V práci budú využívať svoju dobrú pamäť alebo svoj cit a lásku k histórii. Ak sa Rak rozhodne pre herectvo, bude mať úspech.

9. Kameňmi sú perla, alexandrit a mesačný kameň a kvetom ruža

Podľa American Gem Society júnovým deťom sú osudné drahokamy ako perla, alexandrit a mesačný kameň. Perla symbolizuje krásu, bezpečie a harmóniu, alexandrit je kameňom kreativity a mesačný kameň podporuje lásku. A kvet? Keďže je váš drobec také vášnivé stvorenie, jeho kvetom je ruža.

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/kch

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia