Vyzdobte si príbytok v štýle Halloweenu

Vyzdobte si príbytok v
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Thinkstock.com
2020-10-30 00:30:00 |

Predvečer Sviatku všetkých svätých sa spája s Halloweenom. Pôvodom je to americký sviatok, ktorý do Spojených štátov priniesli írski a škótski prisťahovalci. Veľkej obľube sa však teší už aj na Slovensku a v celej Európe.

Neodmysliteľnou súčasťou Halloweenu je karneval, ktorý je skvelou zábavou nielen pre deti, ale aj pre rodičov. A hoci sa tento rok budeme musieť zaobísť nielen bez karnevalu, ale aj bez zábavy s ním spojenej, môžete si veselú halloweensku atmosféru vyčariť aspoň doma. Vaši malí nezbedníci sa takémuto nápadu nepochybne potešia.

Tu je návod, ako na to.

Základom sú dobroty

Maškrty sú zaručeným tipom, ktorým deťom navodíte dobrú náladu. Ak máte k vareniu a pečeniu vzťah, môžete im napiecť halloweenske koláčiky a snacky od výmyslu sveta. Ak však vareniu a pečeniu nechcete venovať príliš veľa pozornosti, vašou záchranou môžu byť práve medovníčky. Tie sa totiž dajú pripraviť nielen s vianočnou tematikou, ale aj s tou halloweenskou. Stačí, ak do ich zdobenia zapojíte kúsok kreativity a namiesto hviezdičiek napečiete chutné tekvičky, strašidlá či kostry. 

Halloweenske outfity

Halloween bez masky nie je Halloween. Chýbať by preto nemali ani počas vášho „strašidelného večera“. Niekoľko takýchto detských masiek, ale aj „dospeláckych“ doplnkov teraz nájdete aj v predajniach KiK, stačí si len vybrať.

Fotogaléria

kik-textilien.sk, gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia