Princ George ukázal rozkošný krivý úsmev

Princ George ukázal rozkošný
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2020-07-22 15:30:00 |

Najstarší syn princa Williama a vojvodkyne Kate oslavuje dnes siedme narodeniny. Už tradične ich sprevádzajú jeho nové fotky.

Autorom dvoch nových snímok Georga, ktoré sa objavili v predvečer jeho narodenín na instagramovom účte kráľovskej rodinky, je jeho mama Kate, nadšená amatérska fotografka. Vznikli začiatkom mesiaca v ich vidieckom sídle Anmer Hall v Norfolku. Na rozdiel od minuloročných fotiek, z ktorých sa na nás George usmieval s medzierkou medzi spodnými zubami, na tých aktuálnych niet po nej ani stopy a ukazuje riadne zúbky. Ešte si hľadajú svoje miesto a rastú si ako chcú, o to rozkošnejšie princ vyzerá.

Nechýba šibalský úsmev veselého chlapca, ktorý presedlal z uhladených lemovaných košieľ s golierom na štýl Petra Pana, ktoré mu mama Kate tak rada obliekala, na neformálnejšie tričká a polokošele vo vojenskom štýle. Ide o skutočne dobrý výber, keďže George raz bude veliť ozbrojeným silám. Už teraz je údajne posadnutý vrtuľníkmi rovnako ako jeho otec William.

 

George je mixom svojich rodičov, vidno na ňom aj črty strýka Jamesa, Katinho brata, ktorý je športovým typom. Dedko, princ Charles, je obzvlášť hrdý na to, že vnuk zdedil po ňom lásku k prírode.

Podľa informácií z okolia kráľovskej rodiny oslavuje George dnešné narodeniny v rodinnom kruhu spolu s rodičmi aj súrodencami, päťročnou Charlotte a dvojročným Louisom v sídle Anmer Hall. Tu trávili posledné mesiace počas zúriacej pandémie koronavírusu. Väčšinu času deti behali po vonku, no absolvovali tu aj domáce vyučovanie, ktoré bolo podľa slov mamy Kate občas riadne náročné. Najmä preto, lebo starší George žiarlil na projekty princeznej Charlotte a radšej by jej pomáhal ako sa venoval štúdiu jazykov či matematiky.  "George sa veľmi rozčuľuje, pretože chce robiť Charlottine projekty," uviedla nedávno Kate. „Pretože vyrábať sendviče v tvare pavúka je veľa zábavnejšie ako učiť sa,“ dodala s úsmevom.

Kráľovskí rodičia počas pandémie nemysleli iba na seba, ale spolu s deťmi sa zapojili do pomoci tým naohrozenejším a roznášali jedlo a rôzne potrebné veci seniorom či bezdomovcom.

I keď na prvý pohľad vyzerá George ako vážne dieťa a na rozdiel od mladšej neposednej sestry, ktorá je na všetko zevdavá, je opatrnejší, podľa rodinných známych je s ním veľká zábava a je to riadny šibal. Miluje všetky hlučné hračky. Samozrejme, od malička je vychovávaný tak, aby sa vedel spôsobne správať na verejnosti a je oboznámený s tým, že médiá a ľudia prejavujú o neho väčší záujem ako o spolužiakov. Rodičia sa ho však snažia čo najviac chrániť a vychovávajú ho čo najprirodzenejšie. „Výsledkom je, že sa z neho stal skutočne šťastný a vyrovnaný chlapec,“ uviedol rodinný priateľ.

Budúcemu anglickému kráľovi hneď ráno blahoželala aj prababka, kráľovná Alžbeta II. s manželom, princom Filipom. Prianie pripísali ku Georgovej fotke, ktorú zdieľali na svojom účte.Nasledovalo želanie od dedka Charlesa a jeho manželky Camilly, ktorí rovnako zdieľali Georgovu fotku..Všetci mu popriali krásne siedme narodeniny.

Takto išiel čas s oslávencom:

 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia