Inteligentný, ambiciózny a mierne tvrdohlavý, aj taký bude syn Harryho a Meghan

Inteligentný, ambiciózny a mierne
Ilustračné foto
Zdroj: foto: sita.sk/AP
2019-05-06 21:30:46 |

Ráno, 6.mája 2019 o 5:26 miestneho času (7.26 SELČ), bolo počuť veľký krik. Vojvoda a vojvodkyňa z Sussexu, Harry (34) a Meghan (37), privítali na svete svoje dieťatko.

„Som veľmi rád, že môžem oznámiť verejnosti, že Meghan a ja sme sa dnes ráno stali rodičmi. Som nesmierne hrdý na svoju ženu a matku môjho prvorodeného synčeka,“ povedal krátko po narodení syna, ktorý vážil 3,26 kg, dojatý Harry.

Pohlavie dieťaťa bolo prekvapením aj pre rodičov, ktorí túto informáciu počas tehotenstva vedieť nechceli. Stačilo im, že všetko je v poriadku a Meghan sa  napriek vyššiemu veku na prvorodičku vyhli všetky komplikácie.

 

Princ Harry je neskutočne šťastný otecko a novinárom prezradil, že majú „zdravého chlapca“, a že mamička a synček sú zdraví a spokojní.

„Bol to najúžasnejší zážitok, aký som si kedy zažil," dodal. Vojvoda zo Sussexu tiež prezradil, že novopečená mama Meghan stále premýšľa o mene, ktoré by tohto malého drobčeka a v prvom rade princa vystihovalo. Pre média potvrdil, že viaceré informácie o dieťatku zverejnia o dva dni.   

Keďže sa siedmy nástupca kráľovského trónu narodil v máji, je v znamení Býka ako jeho prababička kráľovná Alžbeta II.,jeho kráľovská sesternica Charlotte a bratranec Louis. Býci sú známi svojou silnou osobnosťou a vyrastú z nich šikovní, ambiciózni a vytrvalí ľudia.

Uznávaná numerologička Eva Gizowska odhalila osobnosť maličkého princa: „Silné prepojenie medzi slnkom a Uránom (kde je planéta Urán v tesnej blízkosti Slnka) naznačuje, že princ zo Sussexu bude netradičný, trochu excentrický, nezávislý, originálny a rebelský. Dieťa bude dosť nezvyčajné! Tento malý Býk bude chcieť prepísať pravidlá a robiť veci vlastným spôsobom. Takže vychovávať ho v kráľovských tradíciách bude určitou výzvou. Na jednej strane sa kráľovské bábätko bude tešiť všetkým privilégiám, príležitostiam a materiálnym darčekom, ale vždy bude existovať jeho druhá stránka, ktorá bude chcieť robiť veci inak a oslobodiť sa od existujúcich tradícií. Vplyv Uránu v grafe znamená, že môžu v živote nastať aj náhle, dramatické, neočakávané zmeny.“

Aký bude jeho vzťah s rodičmi? Býk je tvrdohlavé znamenie a hneď ako si niečo vymyslí, bude to chcieť uskutočniť. Takže Meghan a princ Harry môžu na spoločnej ceste očakávať niekoľko prekážok. No podľa odborníčky na numerológiu a horoskopy by mali mať s ním mimoriadne silné puto.  

Aký teda bude maličký princ?

Princ vynikne v dave. Všetko bude chcieť robiť vlastným tempom a aj keď to môže niekedy trvať dlhšie, vždy všetko zvládne. Jeho zemité znamenie zverokruhu naznačuje, že bude milovať prírodu.  Tak ako všetky deti bude milovať rodičovské objatia. Ako bude rásť, zamiluje si dobré jedlá a patrične si ich vychuná. Jeho osobnosť je už teraz veľmi silná, jeho dušička citlivá s jednoduchou a uzemnenou povahou. Bude milovať tvorivosť, hudbu, umenie aj spev.

Hovorí sa tiež, že Býci sú skvelými umelcami, inžiniermi a dizajnérmi, sú to veľmi vášniví ľudia. Ako sa vraví, všetko je napísané len a len vo hviezdach a želáme mame Meghan, otcovi Harrymu a najmä malému princovi v živote veľa zdravia, šťastia a úspechov. Vítame ťa na svete! 

Prečítajte si tiež:

Toto charakterizuje deti narodené v máji

Tu budú žiť Harry s Meghan, okolo domu veľké zmeny

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: dailymail.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia