Deväťročného chlapca ubili metlou, lebo si neurobil úlohy

Deväťročného chlapca ubili metlou,
Ilustračné foto
2018-11-23 13:30:35 |

Tak toto sa pochopiť jednoducho nedá. Školáčik, ktorému sa nechcelo do domácich úloh, dostal za to od súrodencov takú bitku, že zomrel.

Štyroch členov jednej rodiny zatkli po tom, keď doma zabili deväťročného chlapca vo východofrancúzskom meste Mulhouse. Ako informuje bbc.com, smrť mu spôsobil silný úder metlou. Na bitke sa podieľal jeho 19-ročný brat, sestra a nevlastná sestra. Za mrežami skončila aj jeho mama, ktorá bola v čase incidentu na služobnej ceste, no cez telefón súrodencov podporovala, aby školáčika riadne potrestali.

Tragédia sa odohrala ešte v septembri, ale až teraz vyplávali na povrch informácie o tejto strašnej ohavnosti. Pôvodná verzia toho, prečo dieťa muselo zomrieť, bola totiž úplne iná. Až rany na chlapcovom tele prinútili vyšetrovateľov pozrieť sa na to zblízka.

To, čo sa v dome dialo, si človek ani nechce predstaviť... Situácia musela byť neskutočne vypätá, lebo dieťa dostalo aj infarkt. Príčinou smrti však boli údery tupým predmetom. Ako sa neskôr zistilo, išlo o spomínanú metlu.

Chlapcova smrť prišla v čase, keď sa vo Francúzsku uvažuje o zákaze fyzických trestov. Každé dieťa má mať nárok na život a vzdelávanie v prostredí, v ktorom nepanuje násilie zo strany rodičov a mali by byť zakázané prostriedky verbálneho a fyzického ponižovania, ako aj všetky fyzické tresty.

Majte aj vy oči otvorené, lebo, bohužiaľ, u nás tiež násilie v rodinách existuje, len ho neraz prehliadame alebo nevenujeme pozornosť zúfalému volaniu...

Prečítajte si tiež:

Výchovná na zadok? Takéto vážne následky môže mať!

Srdcervúce fotky ukazujú, ako strašne ubližoval otec dcérke

 

Fotogaléria


Foto: thinkstock.com
Zdroj: hj

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia