Srdcervúce fotky ukazujú, ako strašne ubližoval otec dcérke

Srdcervúce fotky ukazujú, ako
Ilustračné foto
2018-06-26 00:30:18 |

Na toto normálny človek nenájde slov. Štvorročné dievčatko týral otec tak, že sotva dokáže po bitke otvoriť oči.

Smutný príbeh sa odohrával v provincii Guizhou na juhozápade Číny. Večne naliaty otec si z malej dcérky urobil slúžku a vybíjal si na nej svoje komplexy tým, že jej neľudsky ubližoval. Aj napriek tomu, že je v škôlkarskom veku a mala by prežívať najkrajšie chvíle detstva, jej doterajší život bol poznačený iba bitkami a týraním.  Všetko sa zmenilo vďaka anonymnému telefonátu na políciu, ktorá sa rozhodla situáciu preveriť.

O prípade informoval britský server metro.co.uk. Kým  bol otec - bagrista v robote, dievčatko zamkol na toalete, kde na neho čakalo priviazané reťazou.  „Otec ju pravidelne zatváral na toalete pred tým, než odišiel do práce, to bolo o 6.00 alebo o 7.00 ráno. Keď sa vrátil po 11 hodinách, už sa nevedel dočkať, ako jej zase ublíži,“ povedal pre server príbuzný, ktorý pravdepodobne políciu zavolal. To však nebolo oproti tomu, čo zažívalo dieťa po otcovom návrate z práce, takmer nič. Až potom nastávalo šialené peklo. Okrem toho, že telíčko malo dievčatko dobité a opuchnuté, na chrbte bolo množstvo stôp po hasení cigariet.

Ako sa hovorí, policajti prišli v hodine dvanástej. Uviazané dieťa práve v rukách pralo otcovu špinavú bielizeň vo vedre. Ťažký alkoholik dcérku podobnými domácimi prácami zamestnával pravidelne.  

Dievčatko ihneď odviezli do nemocnice, kde ho najskôr musia dať dokopy fyzicky, aby sa mohli venovať aj jeho zlomenej psychike. Momentálne je v stabilizovanom stave. Verme, že sadistický otec spoza mreží už v živote nevytiahne päty.

Prečítajte si tiež:

Prvá fotka chlapca, ktorho zvrhlí rodičia pripravili o nohy

Mama sa nedokáže odpúta od vraha svojej dcérky

 

Fotogaléria


Foto: Asiawire
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia