Všetko zdražuje, ale Vy môžete platiť menej!

Všetko zdražuje, ale Vy
Ilustračné foto
Zdroj: Shutterstock
2018-09-21 09:00:48 |

Tiež zisťujete, že Vám každý mesiac zostáva v peňaženke menej peňazí?

To nie je náhoda, zdražujú prakticky všetky položky každodennej spotreby, či už sa jedná o potraviny, drogériu, oblečenie a pod. Navyše, pred nami je finančne náročné obdobie roka. Mikulášska nádielka, vianočné darčeky, občerstvenie na silvestrovskú party, nový šatník na zimu. Celkový účet za tieto položky sa ľahko môžu vyšplhať do tisícov eur.

Čo s tým?

Koniec roka nemusí znamenať kolaps pre Vašu peňaženku. Stačí, keď produkty každodennej spotreby nakúpite chytro - v akciovej ponuke. Predajcovia po celom slovenskom predávajú pravidelne časť svojho sortimentu so zľavou až 80%. Ušetriť je možné napr. na údeninách, syroch, vajciach, masle, pečive, ovocí či zelenine, ale tiež za detské plienky, oblečenie, bytové doplnky a pod. Čím skôr začnete sledovať akciové ponuky, tým vyššia je pravdepodobnosť toho, že niektorý z predajcov ponúkne položku z Vášho nákupného zoznamu za výrazne nižšiu cenu.

Absolútna kontrola nad zľavami na pár kliknutí

Aby pre Vás sledovanie letákových ponúk bolo maximálne pohodlné. Zlacnene.sk pre Vás pripravili nielen náhľady na elektronické letáky, ale aj zoznamy tovaru triedených do tematických kategórií, napr. plienky v akcii, vajcia v akcii, mlieko v akcii. Ľahko a rýchlo si teda skontrolujete, či sú položky z Vášho nákupného zoznamu dostupné za zvýhodnených podmienok.

Zlacnene.sk pre Vás tiež monitorujú historický vývoj ceny, tj. rýchlo si overíte, či je súčasná ponuka skutočne výhodná.

Získajte prehľad o akčných ponukách naprieč Slovenskom

Zároveň Zlacnene.sk sleduje akčné ponuky predajcov po celom Slovensku, nie ste teda obmedzený na reťazce, ktoré nechávajú svoje letáky doručiť do Vašej poštovej schránky. Rovnako tak Zlacnene.sk monitorujú akcie na úrovni pobočiek, tj. ak niektorý z obchodníkov ponúka na rôznych pobočkách odlišné zľavy, dozviete sa to.

Navštívte ešte dnes Zlacnene.sk a začnite nakupovať chytro - v akčných ponukách. Za produkty z Vášho pravidelného nákupného zoznamu môžete ušetriť stovky eur mesačne!


Foto: shutterstock
Zdroj: PR článok

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia