Hit internetu: Otca pri počítači na smrť vyľakala malá dcérka

Hit internetu: Otca pri
Ilustračné foto
Zdroj: foto: youtube.com
2017-08-01 13:00:02 |

Reakciu otca hrajúceho počítačovú hru, pri ktorej ho vydesila nič netušiaca dvojročná dcéra, sa oplatí vidieť. To je tak, keď niekto hru prežíva až príliš... :))

 Stačilo málo a z neznámeho streamera sa stala známa osoba. Ako sa mu to podarilo? Vďaka dvojročnej dcérke Jessice. Tá ho totiž nechtiac vyrušila práve v momente, keď sa v počítačovej hre odohrávala takmer horrorová scéna...

Muž sa pod prezývkou JurrasicJunkie venuje on line hrám ako streamer, teda ten, kto sa pri tom nahráva a cez webovú stránku Twitch ho môžu sledovať ďalší užívatelia. Tých donedávna nebolo veľa, asi okolo 150. To sa však zmenilo pred pár dňami, keď opäť sedel za počítačom pri hre Outlast 2.

„Priateľka priniesla z obchodu Jacka Danielsa v plechovke a poslala našu dvojročnú dcérku, aby mi ju zaniesla hore do podkrovia,“ opisuje. Jessica vstúpila do izby práve v momente, keď v hre začala škriekať vrana. Keď sa otec obzrel a zbadal pri sebe dcérku, ešte zahĺbený do hry, vyľakal sa k smrti a začal kričať.

Jeho reakcia sa stala hitom internetu a vďaka tomuto vtipnému momentu, ktorý zverejnil na webe Reddit, získal vyše tisícky odberateľov na svojom kanáli. 

Prečítajte si tiež:

Sedem strašidelných príbehov s detskými monitormi

​Dieťa nestrašte, môže ho to "poznačiť"

 

Fotogaléria


Foto: YouTube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia