Ako správne nosiť detskú autosedačku

Ako správne nosiť detskú
Ilustračné foto
2017-07-01 00:30:42 |

S nosením tzv. vajíčka pre bábätká má skúsenosť snáď každý rodič. A ťažko by sme asi hľadali takého, ktorý by s tým nemal nejaký ten problém. Teraz ho možno vyriešite!

Detské autosedačky – vajíčka sú ťažkopádne a dosť nepríjemné na prenášanie. Tomu sa však rodičia nevyhnú a tak skúšajú rôzne možnosti, aby to bolo čo najpohodlnejšie. Buď si vajíčko prevesíme cez ruku a neustále sa búchame do stehna či do boku, prevesíme cez rameno, vďaka čomu nám zase občas naskáču modriny na trupe alebo ho prenášame dvomi rukami, no potom si skomplikujeme  zamykanie auta, otváranie dverí do príbytku alebo sa nevieme venovať ďalšiemu dieťaťu a podobne.

Doktorka Emily Puente z Bridge Family Chiropractic v texaskom Mansfielde prišla so skvelým trikom, ktorý sa vám môže hodiť. Vďaka jednoduchej technike sa nebudete už vajíčkom búchať a jeho nosenie bude výrazne jednoduchšie. Ako však Emily na videu, ktoré zdieľa na Facebooku upozorňuje, nemusí to tak fungovať pri všetkých modeloch, treba vyskúšať.

Postup si pozrite na priloženom videu a vyskúšajte, či to budete vedieť urobiť aj vy s vašou autosedačkou. Zacvaknite pravú ruku do rukoväte, otočte ju nadol a uchopte základňu autosedačky (tá by mala mierne vyčnievať) a zdvihnite ju.

 „Odkedy nosím vajíčko takto, znamená to úplnú zmenu v mojom živote,“ tvrdí doktorka Puente. 

Prečítajte si tiež:

Pútate dieťa do autosedačky správne? Vyhnite sa týmto chybám

Hádajte, ktoré miesto v aute je pre dieťa najbezpečnejšie

Fotogaléria


Foto: thinkstock.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia