Matka roka: Neuveríte, aké využitie našla pre dojčenskú fľašu

Matka roka: Neuveríte, aké
Ilustračné foto
Zdroj: thinkstock.com
2017-06-27 12:01:18 |

Tak toto bolo na policajtov veľa. Po tom, ako riešili niečo v jednej domácnosti v austrálskom mestečku Banksia Grove v západnej Austrálii, našli veľmi netypickú dojčenskú fľašu.

Pôvodne muži zákona z policajnej stanice Wanneroo išli v nedeľu do domu pre úplne inú záležitosť, než s akou odtiaľ odchádzali. Pri pozeraní príbytku v prvom momente neverili vlastným očiam – v izbe medzi ďalšími pomôckami na fajčenie marihuany a hašišu našli dojčenskú fľašu slúžiacu ako bongo s nakresleným čiernym hákovým krížom.

Muži z policajnej jednotky pripustili, že tento objav ich naozaj veľmi prekvapil a takúto „prerábku“ fľaše na mlieko pre drobčeka považujú za ohavnosť. Ako pre The West Australian skonštatoval policajný šéf Simon Hazel, dojčenská fľaša prerobená na nacistickú drogovú výbavu „určite nie je niečo, čo vidíme každý deň.“

Nález policajtov natoľko pobúril, že sa rozhodli fotku „upravenej“ fľašky zverejniť. Pri prehliadke zaistili aj po domácky vyrobenú drogu. "Každý, kto má problémy so zneužívaním návykových látok, urobí čokoľvek, aby uspokojil svoju závislosť," dodal Hazel. Ženu vo veku 30 rokov, ktorá sa namiesto starostlivosti o deti starala o to, ako a kde zohnať drogy, obvinili z drogového trestného činu. To, kde skončia deti, zatiaľ zrejmé nie je.

Nielen policajtov, ale všetkých, ktorí si fotku pozreli, prekvapila kombinácia takého nevinného predmetu, akým je dojčenská fľaša s drogovou trestnou činnosťou. „Ach bože, to je hrubé!" napísala jedna z užívateliek na Twitteri. Niektorí si však nevedeli pomôcť a fotka ich pobavila. Na sociálnej sieti označujú svojich priateľov a pýtajú sa: „Je to tvoje?“

Prečítajte si tiež:

Alkohol v tehotenstve môže zmeniť tvár dieťaťa

Otrasné: Matka klamala, prečo jej deti museli zomrieť

Fotogaléria


Foto: thinkstock.com, Twitter/Wanneroo police
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia