Hit tohtoročných Vianoc: Stavebnice, Harry Potter a spoločenské hry

Hit tohtoročných Vianoc: Stavebnice,
Ilustračné foto
Zdroj: flickr.com
2016-12-03 00:30:57 |

Predvianočné nákupy sú v plnom prúde. Už teraz je jasné, že v rebríčku tohtoročných vianočných hitov nebudú chýbať okrem elektroniky ani spoločenské hry, audioknihy či stavebnice z lega.

Podľa Heureky, ktorá je najväčším nákupným vyhľadávačom a porovnávačom cien, sa ani tento rok tradične nezaobídeme bez elektroniky. Pod vianočným stromčekom môže tak potešiť nová televízia či herná konzola Xbox, ktorá sa aj naďalej teší na Slovensku obľube. „Z kategórie elektroniky sú horúcim typom aj VR okuliare, vďaka ktorým sa aspoň na chvíľu prenesiete do virtuálnej reality, rovnako aj hry pre PS4, kde vedie najmä hra Battlefield,“ vysvetľuje obsahová manažérka portálu Heureka.sk Alexandra Čermáková a dodáva: „Očakávame aj záujem o fototechniku či ďalšie elektro príslušenstvo.“

Detské očká rozžiari hneď viacero horúcich vianočných tipov. U detí aj naďalej vedú žltí Mimoni, emotívny príbeh sestier Anny a Elsy z rozprávky Frozen či veselá Máša a Medveď. „Absolútnym hitom je pre tento rok Adventný kalendár od Lega, v tesnom závese sa drží aj Lego s tematikou Star Wars,“ dodáva Čermáková. Tých najmenších môže naopak potešiť Krtko alebo Macko Pú.

Zvýšenú popularitu Heureka predpokladá aj pri spoločenských hrách. Rodičia, ktorí nechcú svojim deťom darovať tablety či techniku, môžu siahnuť po obľúbených hrách ako Monopoly a Dostihy a sázky. 

Spomedzi kníh s veľkou pravdepodobnosťou pôjde na odbyt najmä nové vydanie všetkých kníh čarodejníckeho učňa Harryho Pottera aj s ilustráciami.

Odborníci radia, aby ste nakupovali hity tohtoročných Vianoc online z pohodlia svojho domova a vyhli sa tak zbytočnému stresu.

 


Foto: flickr.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia