Táto detská zábavka riadne ničí nervy!

Táto detská zábavka riadne
Ilustračné foto
Zdroj: foto: youtube.com
2016-10-07 13:30:42 |

Ak sa táto móda dostane aj k nám, máme sa na čo tešiť. Ak si však zaobstaráte štuple do uší a obrníte sa trpezlivosťou, zvládnete to. O čo ide?

Decká na základných a stredných školách v Amerike či v Anglicku majú novú zábavku. Tentokrát našťastie nejde o nič nebezpečné, je to akurát tak mierne nervy a ušné bubienky „drásajúce“. Je len otázkou času, kedy s tým začnú aj deti u nás. Potrebujú k tomu iba pollitrovú plastovú fľašu, ideálne s plochým dnom zhruba do tretiny naplnenú vodou.

Trik spočíva v tom, že je potrebné fľašu hodiť tak, aby pristála na podložke postavená na dne, nie bokom. Ak si myslíte, že je to jednoduché, tak sa mýlite. Vyskúšali sme to! Vážne to chce cvik. Ak však raz nájdete správnu techniku, ide to! Dokonca sa nájdu aj šikovní škôlkari, ktorí to zvládajú lepšie ako ich väčší kamaráti. Stačí si zadať na YouTube do vyhľadávača water bottle flip a nájdete desiatky videí s rôznymi technikami.

Hľadáte si program na víkend? Tak toto je ten správny tip. A môžete byť pri tom aj vonku. Stačí si nájsť nejakú pevnú podložku,  na ktorej sa dá nacvičovať a o zábavu máte postarané.

Keď teda príde váš školák s poznámkou, že hádzal po triede fľašu, budete vedieť o čo ide. No a môžete čakať, že po zákaze v škole ho budú čakať tréningy doma. Preto radíme kúpiť si štuple do uší už teraz. Lepšie je byť pripravený, ako o nejaký čas nepríjemne prekvapený! Bez nich vás vážne do pár minút rozbolí hlava a namiesto zábavy zavládne doma nervozita. Máme s tým vlastnú skúsenosť :))

Pozrite si tiež:

Spolužiaci prekvapoli kamaráta: Ani oko nezostalo suché

Naučte dieťa zaväzovať si šnúrky vďaka tejto finte


Foto: youtube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia