Fotka vytešenej mamy baví internet

Fotka vytešenej mamy baví
Ilustračné foto
Zdroj: Facebook/Keshia Leeann Gardner
2016-08-15 14:05:47 |

Ďalší výborný tip na nejakú špeciálnu tradíciu, ktorú si môžete doma zaviesť. Táto mama sa už niekoľko rokov fotí s deťmi pri príležitosti prvého školského dňa.

Prvý školský deň detí majú zadokumentovaný mnohí rodičia. Obvykle je to fotka s vyobliekanou ratolesťou držiacou v rukách kyticu a na chrbte školský ruksak.

Táto rodina s piatimi deťmi z americkej Alabamy, kde prázdniny už skoncčili, to poňala trochu inak. V albume majú už majú niekoľko fotiek z prvého školského dňa, na ktorých deti vypravené do školy stoja v pozadí a v popredí je ich vysmiata, od radosti vyskakujúca mama. „Krásny prvý deň školy deti, budete mi veľmi chýbať,“ znie popisok.

Ako mama Keshia Leeann Gardner povedala, je to skôr recesia, no dá sa to vysvetliť aj tak, že nie je nič zlé na tom, keď sa rodičia tešia po prázdninách opäť na školský rok. Pri piatich deťoch sa ani niet čo čudovať...

„Robíme to každý rok. Manžel vyženie deti von, ja ukážem svoje pocity a on nás odfotí. Potom ich rýchlo berie do školy,“ vysvetlila. I keď deti sa tvária na fotkách všelijako, podľa Keshie sa aj ony každý rok tešia na komentáre k snímkam. Tie tohtoročné si pozrelo už vyše 260-tisíc ľudí.


Máte doma budúceho prváčika?


Ako Keshia prezradila, takéto fotky robia len pre zábavu. Keď urobili pred pár rokmi prvú, chceli zabaviť priateľov na sociálnej sieti a povzbudiť tých, ktorí len s ťažkým srdcom prijímajú fakt, že deti odchádzajú do školy. Keďže fotka mala úspech, rozhodli sa urobiť podobný záber každý rok.

„Tento rok som vlastne ani nemala v úmysle fotku robiť, lebo som po zápale prínosových dutín a necítila som sa dobre v chaose prvého školského dňa. Už bolo veľa hodín, nechcela som meškať do práce... Ale potom som si povedala, že to musíme urobiť, veď je to naša tradícia,“ vysvetlila Keshia. A dobre urobila, fotka opäť vyčarila úsmev na tvárach mnohých ľudí.  

 

Prečítajte si tiež:

Tejto chyby sa vyvarujte: Z ľaváka nikdy nerobte praváka!

10 zručností, ktoré by malo vedieť dieťa do 10-tych narodenín

 

Fotogaléria


Foto: Facebook.com
Zdroj: az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia