Speváčka Pink pripravila dcérke super darček

Speváčka Pink pripravila dcérke
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram/Pink
2016-06-07 14:30:47 |

Tak ako každá mama, aj známa speváčka Pink sa snaží urobiť pre svoju dcérku všetko, čo jej na očiach vidí. Na piate narodeniny, ktoré oslávila pred pár dňami, ju riadne prekvapila.

Torta v podobe Marsu, na ktorej sedí fondánový kozmonaut. Pre dieťa, ktoré miluje vesmír a astronómiu ako stvorená.  Pre malú Willow, dcéru speváčky Pink, však bola najpodstatnejšia iná časť – hlava kozmonauta. Prečo? Lebo tým kozmonautom nebol nik iný ako jej najobľúbenejší herec Matt Damon. I keď nie skutočný, ale na fotke, torta bola pre ňu tým najkrajším darčekom.

Nuž, aj keď má Willow na chlapcov ešte dosť času, vie si vybrať. Veď štyridsaťročný Matt patrí k najúspešnejším americkým hercom a stále je riadne sexi. Pink v jednom z predchádzajúcich rozhovorov prezradila, že Willow je do Matta priam zbláznená a najviac ho zbožňuje práve vo filme Marťan – preto torta v tvare Marsu. Pre Willow sa tak oslava piatych narodenín stala úplne výnimočnou. Celkom dobrý tip aj pre ostatných rodičov, ako možno prekvapiť svoju ratolesť.

Pink deti miluje. Dokazuje to aj príhoda, keď v marci 2013 prerušila vlastný koncert, aby hračkou a sladkosťou utíšila plačúce dievčatko. To dohnala k slzám hlasnejšia výmena názorov návštevníkov koncertu. Speváčka nelenila a okrem toho, že dievčatko utíšila, previnilcov pokarhala.

Prečítajte si tiež:

Shakira nielen dobre spieva, ale pomáha aj chorým deťom

Ako celebrity oznámili, že čakajú bábätko?

Fotogaléria


Foto: Instagram/Pink
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia