Najrozkošnejšia výhovorka: To nie ja, to Batman!

Najrozkošnejšia výhovorka: To nie
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2016-04-18 13:30:43 |

To nevymyslíš, to je život... Chlapec, ktorý pomaľoval doma zrkadlo maminým rúžom, to "zhodil" na Batmana. Veď na takého frajera sa snáď nikto hnevať nebude.

Obviniť superhrdinu z čmárania na zrkadlo, to chce riadnu dávku fantázie! Zdá sa, že malý Noel zo Škótska jej má až-až. Po tom, ako ho mama prichytila práve po dokončení umeleckého diela na zrkadlo jej rúžom, zachoval chladnú hlavu.

Na otázku, kto to urobil povedal, že nevie a tvrdil, že on to nebol. Keď si urobil odstup a pozrel si výtvor z väčšej diaľky, hneď mu došlo, že to musel urobiť ... no predsa Batman! Táto výhovorka sa okuliarnatému výmyselníkovi tak zapáčila, že inú možnosť už nepripustil. Keď Batman, tak Batman, to jednoducho musí mama uveriť :))

(Noelov previnilý výraz je rozkošný)

Vďaka tomu, že mama Laura túto perfektnú výhovorku natočila a pridala na internet, sa z Noela stala online hviezda. Laura zároveň vtipne prosí, že ak niekto náhodou stretne Batmana, nech mu odkáže, že s ním potrebuje prehodiť nejaké to slovo. Chce mu chce dohovoriť, nech jej nabudúce nečarbe po zrkadlách...

Prečítajte si:

Máte doma dobrého klamára? Gratulujeme!

Keď deti klamú. zdravo sa vyvíjajú

Fotogaléria


Foto: youtube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia