Chcela sa pomstiť exmanželovi, surovo bila dieťa

Chcela sa pomstiť exmanželovi,
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2016-04-17 20:38:25 |

Matka natočila hrozné video, na ktorom bije svojho dvojročného syna. Dôvod? Chcela tak vytrestať expartnera, ktorý od nej odišiel.

Môže toto urobiť milujúca matka? Alebo jednoducho matka? Len preto, aby sa pomstila bývalému manželovi a otcovi chlapčeka, neváhala Tatiana z Rostova na Done (Rusko) zobrať mobil a natočiť naň, aká surová k malému Sashovi dokáže byť. Desivý záznam ukazuje, ako žena kričí a búcha bezbranné uplakané chlapča po tvári. Jeho snaha zakryť si ju je márna. Zábery potom údajne poslala rodine exmanžela.

Video, ktoré sa objavilo aj na internete, už vyšetruje polícia. Miestni potvrdili, že Tatiana po tom, ako manžel od rodiny odišiel, veľmi zúrila. „Takýmito videami ho vydierala, aby sa vrátil,“ povedal jeden z príbuzných.

Trestať muža tým, že surovo bije nevinné dieťa, je naozaj choré... Dúfajme, že prípad bude rýchlo vyriešený a Sashu čaká lepšia budúcnosť, než realita, v ktorej žije. Podľa lekárov, ktorí ho ošetrovali, mal len niekoľko menších pomliaždenín. Väčšie starosti si robia všetci o dopad bitiek na jeho psychiku. Chlapec je veľmi plachý a odmieta s kýmkoľvek komunikovať. Jeho otec teraz bojuje o to, aby ho mohol vychovávať.


Foto: youtube.com
Zdroj: dailymail.co.uk, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia