Najmilšie video, aké dnes uvidíte

Najmilšie video, aké dnes
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2016-04-09 00:30:55 |

Taký blažený pohľad sa nenaskytne každý deň. Leopold, ktorý trpí ochorením oculocutaneous albinizmus, dostal okuliare a po prvý raz ostro vidí milovanú mamu.

Genetické ochorenie, ktoré dostalo rozkošné chlapčiatko do vienka, nielenže vážne poškodzuje zrak, ale ovplyvňuje aj farbu jeho vlasov a pokožky. Zlatíčko nečaká ľahký život, no o to viac sa dokáže tešiť z každého pekného momentu. Ako z toho, keď dostal okuliare a zrazu sa pozerá do tváre tej najmilovanejšej – svojej maminy. Vlani podobne dojímala ľudí drobná Pipper z Cincinnati, ktorá tiež po tom, ako dostala okuliare, rozdávala úsmevy od uška k ušku.

I keď v prvom momente Leopold nevie, čo si má o okuliaroch myslieť a trochu bezradne sa obzerá, po tom, ako mu mamička povie: „Ahoj miláčik“, zamerá sa na ňu a tvár sa mu roztiahne do toho najsladšieho úsmevu. Tak mu držme palce, nech môže svoj život aj napriek nepríjemnej chorobe, ktorá mu ničí očká, prežiť čo najkrajšie a takýchto chvíľ, ktoré mu urobia úprimnú radosť, má čo najviac.

Prečítajte si tiež:

Akými farbami zaujmete bábätko najviac?

Pravdy a mýty o očiach a zraku

 

 


Foto: youtube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia