David je vážne na zjedenie

David je vážne na
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram/victoria Beckham
2016-03-30 13:30:50 |

Z futbalovej ikony Davida Beckahma, ktorý skončil s aktívnou kariérou v roku 2013, je otecko na plný úväzok. Ako vidno, nemá problém s ničím.

Bývalý futbalista, ktorý má s manželkou Victoriou Beckham štyri deti, si užíva rodičovstvo plnými dúškami. Kým synovia Brooklyn (17), Romeo (13) a Cruz (11) sú už veľkí, dcérka Harper má štyri roky a tak sa môže teraz pri nej naplno realizovať. Nová sladká fotka, ktorú na Instagrame zverejnila Victoria, ukazuje, že je naozaj oddaným otcom.

Harper má otca, ktorý šije šaty pre jej bábiky. Ľúbime ťa David Beckham,“ napísala k snímke.


Neriešte náš cumeľ, odkazuje David Beckham kritikom


Je úžasné, že chlapík, ktorý toho dokázal vo futbale toľko, že už by nemusel ani pohnúť prstom, sa kvôli dieťaťu učí novým zručnostiam. Ktovie, možno sa mu šitie tak zapáči, že o nejaký ten rok vyjde von s novou módnou kolekciou a zaradí sa k módnym návrhárom podobne ako jeho manželka. Nech je ako chce, treba uznať, že David je správnym otcom a rodičovstvo si naplno užíva.

David s milovanou Harper sú zohratou dvojkou. Táto fotka spred pár týždňov ich zachytáva na losangelskom letisku, kde bola celá Beckhamovská família na dovolenke. Obaja vyzerajú ako tajní agenti - ladia spolu farebne a dokonca aj okuliare - pilotky Aviator, ktorými sa snažia chrániť pred záujmom médií a fanúšikov, majú rovnaké. Zdá sa, že Harperine bábiky sú Davidovým osudom a bez problémov je pomáha nielen s výrobou oblečenia pre ne, ale rád jej ich aj nosí. 

Prečítajte si tiež:

Beckhamovci a ich deti sú pre Britov vzor modernej rodiny

Z fešákam Davida Beckhama sa stal taxikár

Tatko Beckham v náručí s Harper je neodolateľný

 

Fotogaléria

Instagram/Victoria Beckham
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia