Je dievčatko pod vodou alebo skočilo do bazéna?

Je dievčatko pod vodou
Ilustračné foto
Zdroj: imgur.com
2015-09-26 00:30:05 |

Internetoví fanúšikovia riešia novú záhadu. Poslednou bizarnou snímkou, na ktorú má každý inú odpoveď, je dievčatko pod vodou. Alebo nie je?

Po tom, ako niekto s užívateľským menom maskara pridal fotku dievčatka na Imgur, hľadá odpoveď na otázku, či je pod vodou alebo iba skočilo do bazéna s plytkou vodou, z ktorého vyprskli bublinky, už viac ako milión ľudí.

Všetci sú bezradní a nikto nepozná odpoveď na otázku. Kým niektorí tvrdia, že je úplne jasne pod vodou, iní im oponujú, že naopak úplne jasne skočila práve do bazéna s plytkou vodou.  Naozaj, pri prvom pohľade sa naozaj zdá, že je pod vodou, no pri bližšom preskúmaní fotky si všimneme, že vlasy zviazané do gumičky má suché. Odpoveď nepoznáme ani my, no užívateľovi s nickom maskara sa podarilo po dlhšej dobe opäť rozprúdiť živú debatu tých, ktorí si fotku pozrú.  

Snímka dievčatka sa zaradila k zrakovým ilúziám, ktoré užívateľov potrápili podobne – šaty, ktorých farbu videl každý inú či mačku, o ktorej sa dalo ťažko povedať, či kráča hore alebo dole alebo obrázok sivého banánu, ktorá ľudia videli ako žltý

 

 


Foto: Imgur.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia