Disneyho detské torty, ktoré sa vážne nepodarili

Disneyho detské  torty,
Ilustračné foto
Zdroj: buzzfeed.com, cake wrecks.com, justsomething.com, emgn.com
2015-09-25 13:30:07 |

Deti milujú Disneyho postavičky z animovaných filmov a tak niet divu, že na ich oslavách nechýbajú torty práve s týmito hrdinami. Škoda, že mnohé z nich dopadnú dopadnú tak zle...

Nie každý si trúfa upiecť svojej ratolesti k narodeninám či inému sviatku tortu bez pomoci profesionála, no niekedy ani to nedopadne práve najlepšie. Prinášame vám fotky 14 určite chutných a s láskou vyrobených narodeninových tort s témou príbehov Walta Disneyho, ktoré sa autorom trošičku vymkli spod kontroly.

 

Ach, Ariel. Nádherná malá morská víla je hrdinkou každého dievčatka v určitom veku. Tento pokus o originálnu narodeninovú tortu však skončil tragédiou. Snáď to nezanechalo žiadne negatívne následky na oslávenkyni a jej kamarátkach.

 


Autíčka. Tento animák miluje snáď každý malý chlapec. Zatiaľ čo však film má celosvetový úspech, táto torta asi na tom tak dobre nebola. Mamička alebo možno ocko sa ale určite veľmi snažili.

 


Uhádli ste. Na tejto torte je Bella z rozprávky Kráska a zviera. Áno, áno, je to tá princezná, nie to zviera. Len nie je úplne isté, či práve táto kráska je naozaj krásna alebo nie. Možno má oči preto také veľké, lebo práve zbadala to zviera...

 


Ak chcela Jasmína privítať šieste narodeniny vo veľkom štýle s chutnou tortou s motívom z obľúbeného televízneho seriálu Hannah Montana, v podstate sa to podarilo. Len nie tak úplne. No a čo, to sa stáva.


Ak ste oslávili šieste narodeniny pri torte, z ktorej nebolo úplne jasné, či je na nej Hannah Montana alebo nejaký rockový spevák či niekto úplne iný, dáte im o tri roky neskôr šancu opäť. Či sa to však Lariným rodičom podarilo lepšie ako rodičom Jasmíny alebo nie, posúďte sami...


Snehuliak Olaf je známy z animovanej rozprávky Ľadové kráľovstvo, ktorá vlani valcovala kiná. Tento chudáčik sa na toho rozprávkového až tak úplne nepodobá, treba však brať do úvahy, že predsa len bolo leto a tak sa mierne roztopil. Pohľad na neho nie je veľmi príjemný, ale určite aj v tomto prípade sa amatérsky pekár či pekárka veľmi snažili.

 

Chúďatko Minnie, asi dostala nejakú vážnu chorobu, z ktorej sa už len tak nevylíže. Ešteže má tú svoju akože mašľu na hlave, lebo bez nej by sme ju identifikovali len veľmi ťažko. Možné je aj to, že autor torty nikdy rozprávku s Minnie nevidel a tak netušil, že vyzerá úplne, ale úplne inak.

 

Tu máme Elzu z Ľadového kráľovstva. O zákulisí výroby torty čo to vieme, tak výzor princeznej ospravedlňujeme. Pekárke, ktorej ju dala rodina upiecť, práve v ten deň zomrela babička a preto celý deň utešovala svoju mamu, ktorá bola na ňu veľmi naviazaná. Na výrobu torty mala dve hodiny, tak nedopadla úplne podľa predstáv. Veľkú radosť oslávenkyni neurobila, ale keď to bol naozaj smutný deň...

 


Úbohý Milo. Jeho torta tiež nedopadla najlepšie. Buzz Lightyear z Toy Story sa v tomto prípade nepodobá veľmi na akčného hrdinu, ale skôr na prekvapené prasa, ktorému chcú vypadnúť zuby. Ale tak čo už, možno aspoň dobre chutila.


Ach, Mimoni. Títo rozkošní malí chlapci vyzerajúci celkom nevinne až takí nevinní nie sú. No a na tejto torte vyzerajú obzvlášť divne – vytekajúce oči a celkovo roztopený vzhľad robí z nich sakramentsky desivých hrdinov.
 


Tinker Bell, ktorá je známa z niekoľkých filmových a televíznych adaptácií Petra Pana a patrí k sladkým princeznám, nejako stratila v tomto prevedení svoju podobu. Nevieme tak narýchlo ku komu túto postavičku, ktorá akoby práve bolestivo dopadla zadkom na kameň, prirovnať. Snáď k nejakému zelenému lesnému mužíčkovi, ktorý sa nanominoval na oslavu.

 

Tento Mickey Mouse má od Mickey Mousa tak ďaleko, ako oheň od vody či začiatok od konca. Nie je úplne zrejmé, či ide o Mickeyho alebo o Minnie, ale ono to je dosť jedno, lebo sa nepodobá ani na jednu z týchto postavičiek. Teda, dá sa odhadnúť, že to bude jeden z nich, len nejaký zostarnutý, povädnutý, akoby mu ktosi vybral spodnú sánku. Snáď dieťa, ktorému bola táto parádna torta určená, neskončilo s doživotnou traumou a zlými snami.


Tak táto oslávenkyňa je určite neposlušným dievčatkom, ktorému treba dohovoriť. Ako lepšie to urobiť, než prostredníctvom sladučkej torty s nahnevanými princeznami Elzou a Annou? Pri spomienke na ich pohľady si už určite vymýšľať nedovolí...

 

Ach, tak toto už áno. V tejto torte vlastne nie je žiadny problém. Prečo sa dostala do zbierky nepodarkov? Hradné vežičky ružovej farby a pomedzi ne sa prechádzajúce princezné... Vy na nej vidíte aj niečo iné? Ale fúj, že sa nehanbíte...
 

Mohlo by vás tiež zaujať:

Rodičia vyrobili dcérkam tortu - "Hulkovú" princeznú

Keď sa bábo pustí do svojej prvej torty

 

Fotogaléria


Foto: buzzfeed.com, pinterest.com, cake wrecks.com
Zdroj: dailymail.co.uk, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia