Na jeseň "poletia" modely s detskými kresbami

Na jeseň 2015-08-12 13:30:08 |

Stačí vám kus látky, farby na textil a šikovné dieťa. Presne na túto kombináciu stavili pre tohtoročnú jeseň svetoznámi módni tvorcovia Dolce and Gabbanna.

Módni tvorcovia Dolce & Gabbana predstavili ich najnovšiu kolekciu na jeseň a treba uznať, že ich nápad je úžasný. Maminy aj ratolesti obliekli do kúskov ušitých z látok pokreslených detskými motívmi. Ako sami hovoria, touto kolekciou chceli osláviť materstvo.

Prehliadka Viva La Mamma v Miláne bola skutočne veľkolepá. Jedna zo supermodeliek bola v šiestom mesiaci tehotenstva a na móle sa predstavili aj malé parádnice. Ich krok síce nebol úplne istý, pôsobili chvíľkami trochu zmätene, ale boli rozkošné. Po móle sa dokonca poprechádzali aj batoľatá, ktoré rovnako ako dospelé modelky predvádzali modely s detskými motívmi.

Samozrejme, ceny nimi použitých látok sa šplhajú do závratných výšok. Napríklad jedny šaty s dlhým rukávom pokryté kresbami mačiek, vtákov a kvetín z detskej knihy Charlie a Lola vyjdú takmer na 8500 eur.


Oblečte dieťa štýlovo, skúste to ako London


Každá čo i len trochu šikovnejšia mamina si však ľahko poradí aj s lacnejším materiálom a tvorivá ratolesť ju dozdobí svojimi výtvormi. O tom, že detské kresby na oblečení či doplnkoch sú naozaj in svedčí aj to, že prednedávnom sa pochválila kabelkou s obrázkom od dcérky North West aj známa celebritka Kim Kardashian.

Inšpiráciou pre vás môže byť mamina Charlotte Kemp, ktorá po vzore Dolce and Gabbana vytvorila zopár veľmi podarených modelov pre svoju 5-ročnú dcérku Martu. Samozrejme, slečna sa stala nielen majiteľkou nových šiat, ale aj spoluautorkou, lebo použité látky pomaľovala práve ona. Dobrý tip na spoločné chvíle s deťmi, čo poviete? Okrem toho, je to naozaj zábavný a lacný spôsob ako byť štýlová počas nadchádzajúcej jesene.

Farby, fixky či farbičky na látky dostanete bez problémov v ktoromkoľvek obchode s kreatívnymi potrebami, ale aj v galantérii alebo si ich môžete objednať cez internet. 

 

(Takto to bavili modelky na prehliadke)

 

(Marta má šaty, ktoré v originále vyjdú zhruba na 1000 eur, domáca výroba vyšla na 50 eur)

 

(Za originál týchto šiat zaplatíte cez 600 eur)

 

(Domáca verzia 600-eurových šiat nevyšla na viac ako 30 eur)

 

(Dospelácka verzia originálnych šiat stojí 3255 eur)

 

(V podaní šikovnej maminy vyjdú dospelácke šaty na zlomok ceny originálenho modelu, no dojem je úžasný)

 

 

Prečítajte si tiež:

Najštýlovejšie deti, ktoré udávajú tón v Hollywoode

Cory začal podnikať v piatich rokoch, jeho príbeh stojí za to!

 

Fotogaléria


Zdroj: dailymail.co.uk, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia