Čo nového má tehotná Kim Kardashian?

Čo nového má tehotná
Ilustračné foto
Zdroj: sita.sk
2015-06-12 13:01:24 |

To by nebola Kim Kardashian, keby všetko zo svojho súkromia hneď nepridala na sociálne siete. A tak vsetci vieme, že je opäť tehotná. Ako druhé tehotenstvo prežíva?

Tehotenstvo oznámila pred pár dňami bombasticky ako všetk zo svojho života. „Práve som dostala výsledky krvných testov a som tehotná," vyhlásila na záver klipu svojej sestry Khloe propagujúcom ďalšiu epizódu reality show „Držať krok s Kardashiankami!" Správa o tom, že Kim so svojim manželom Kayne Westom čaká bábätko, sa rýchlo prehnala cez médiá a postupne sa objavujú ďalšie a ďalšie informácie. Aj keď to na kyprom tele známej celebritky z reality šou ešte nevidno, s každou novinkou spojenou s jej tehotenstvom sa rada podelí. Čo nám už stihla oznámiť ?

1. Sužujú ju ranné nevoľnosti

Vďaka mediálnej otvorenosti na sociálnych sieťach všetci jej fanúšikovia vedia, že bábätko v brušku ju riadne trápi a ranné nevoľnosti neobchádzajú ani takú hviezdu, akou je Kim. „Modlím sa, aby som dnešný deň nejako prežila,“ napísala prednedávnom, keď viac času ako na internete a predvádzaní sa strávila na toalete.

(Na tejto fotke celebritku ešte ranné nevoľnosti evidentne netrápili))

2. Údajne si najala výživového poradcu

Počas prvého tehotenstva, keď čakala dcérku North West , ju okrem ranných nevoľností potrápila aj preeklampsia. V nádeji, že sa tento krát podobným problémom vyhne, si údajne najala výživového poradcu. Ten jej podľa medializovaných informácií vytvoril jedálny lístok na mieru s nízkym obsahom sodíka a množstvom tekutín.

(Materské pudy sa ozývajú. Kim pózuje pri bábätku mamičky, ktorú náhodne stretla na nákupoch)

 


Kim Kardashian má dilemu: Hnedé, modré či zelené?


3. Nie je isté, že druhým dieťaťom bude chlapec

Zatiaľ čo médiami sa šíri správa, že to bude tento raz určite chlapec, hviezda reality šou pripomína, že ide o nepodložené správy. „Nič nie je potvrdené, pokiaľ to nebudete počuť odo mňa,“ napísala na jej obľúbenom Twitteri. Ako zdôrazňuje, pravdivá nie je ani informácia, že by čakala dvojčatá. „My sme pohlavie nášho bábätka ešte nikomu nepovedali,“ napísala. Podľa tohto vyhlásenia sa zdá, že ona s manželom Kayne Westom už pohlavie poznajú, no nechcú ho zatiaľ zverejniť. Je to celkom možné, lebo hviezdy jej veľkosti nemusia na potvrdenie pohlavia čakať tak ako obyčajné smrteľníčky do 19. až 20. týždňa.

(North West už nebude jedináčikom)

4. Štýl obliekania zatiaľ nezmenila

Po oznámení tehotenstva vystúpila Kim na verejnosti v jej obľúbenom modeli šiat – kypré tvary zabalila do latexových upnutých šiat. Už v predchádzajúcom tehotenstve sa posťažovala, že je pre ňu veľmi zložité dostať sa do tradičného tehotenského oblečenia. Môžeme teda opäť očakávať, že zväčšené prsia a bruško bude s pôžitkom vystavovať v obtiahnutých modeloch až do pôrodu. Možno nás však prekvapí a o nejaký čas nájde záľubu v tehotenskej klasike. Predstaviť si ju v romantických kvetinkových šatách decentne strihaných pod prsiami, aby jej bolo pohodlne, sa však dá len veľmi ťažko...

(Kým do šiat prsia "narve", nevzdá sa ich)

 

Mohlo by vás zaujať:

Celebritné mamy sa tiež chvália deťmi na sociálnych sieťach

Najštýlovejšie deti, ktoré udávajú tón v Hollywoode

 

 

Fotogaléria


Foto: sita.sk, profimedia.sk
Zdroj: az, parents.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia