Myslíte, že takáto „výchovná“ je ok?

Myslíte, že takáto „výchovná“2015-04-14 00:30:29 |

To, že deti nás občas dokážu priviesť do „vývrtky“ je fakt. Ak sme sa však rozhodli mať potomstvo, je potrebné obrniť sa aj trpezlivosťou. Nie ako tento „otec“, ktorý synovi vrazil, až spadol na zem.

Návšteva obchodu nedopadla pre trojročného chlapca práve najlepšie. Po tom, ako sa rozhodol „trochu ho preskúmať“ a odbehol od rodičov, otec ho chytil a dal mu facku, po ktorej zletel na zem. „Bola to najhoršia scéna, akú som v mojom obchode zažil. Nechápem, ako niekto môže biť také malé dieťa. Záznamy som poskytol polícii,“ povedal krátko po incidente pre Daily News majiteľ obchodu  Harry Dindral. Je veľmi pravdepodobné, že to nebola prvá  prehnaná „výchovná“, ktorú 23-ročný Justin Whittington z Kalifornie svojmu synovi uštedril.

Zdá sa, že na tento spôsob výchovy je zvyknutá aj mama, ktorá je podľa záberov z kamery asi tehotná. Vôbec sa totiž nezdá, že by ju silná facka a pád syna na zem nejako rozrušili. Našťastie, tento raz sa to „milujúcemu“ otcovi len tak neprepieklo. Vďaka tomu, že sa video z priemyselnej kamery  dostalo na internet, podarilo sa ho vypátrať a skončil vo väzbe. Ktovie, či verejná hanba pomôžu k tomu, aby sa k synovi začal správať lepšie alebo mu to „spočíta“ a chlapček dopadne ešte horšie...

Prečítajte si tiež:

Gentlemani nevymreli, chlapci odmietli udrieť dievča

Otcovstvo: Existuje ideálny počet detí?

youtube.com
Zdroj: dailymail.co.uk, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia