Hrdá mama Beyoncé sa chváli dcérkou na nete

Hrdá mama Beyoncé sa
Ilustračné foto
Zdroj: wikimedia commons.com
2014-07-19 00:01:46 |

„Lezú vám na nervy“ fotky detí vašich priateľov na sociálnych sieťach? Tak si ich vymažte, odkazujú vám. S ratolesťami sa radi pochvália nielen „bežní“ rodičia, ale aj svetové celebrity.

Deti sú pre rodičov tým najvzácnejším, čo majú a svoju hrdosť na ne často prejavujú zverejňovaním ich roztomilých fotiek na sociálnych sieťach. Iní sa chytajú za hlavu a v diskusiách často kritizujú potrebu rodičov deliť sa o tieto snímky s celým svetom. Zábery detí dokonca pre užívateľov sociálnych sietí patria podľa prieskumov k najotravnejším. Hrdých rodičov to však netrápi a svoje ratolesti v rôznych pózach a situáciách s radosťou na net „vešajú.“

Podobne ako známa americká speváčka Beyoncé, ktorá svojim fanúšikom tento týždeň urobila radosť fotkami s dvojročnou dcérkou Blue Ivy. Hviezda, ktorá je podľa časopisu Forbes najmocnejšou celebritou na svete, sa na nich prezentuje ako obyčajná milujúca mama. V chvíľach s dcérkou, ktorej otcom je známy rapper Jay-Z, nepotrebuje byť dokonale nastajlovaná a predvádzať svoje krivky v sexi outfitoch. N rozdiel od iných hviezd sa rada s časťou súkromia podelí, aj keď dcérkinu tvár svetu radšej neukazuje.

Samozrejme, svetová star sa v nej nezaprie a na výzor, ktorý predvedie verejnosti, si potrpí aj počas voľna. Okrem šantenia na trampolíne či prechádzke pri mori sa pochválila aj tým, že jej drobček si rád kreslí. No koho by to už len mohlo otravovať? 

Svetoznáma mama s dcérou na trampolíne

Blue Ivy s rozkošným drdolom si chladí nohy v bazéne

Aj takto trávi voľný čas prominentná mamina s dcérkou

Obdivovatelia Beyoncé si radi pridajú do zbierky aj fotku s farbičkami, ktorými si kreslí jej dcérka

 

Fotogaléria


Foto: beyonce.com
Zdroj: huffingtonpost.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia