Horoskopy pre mamy: Narodená v znamení Leva

Horoskopy pre mamy: Narodená
Ilustračné foto
Zdroj: flickr.com
2014-06-13 12:01:24 |

Maminy Levice (23. 7. - 23. 8.)sú zábavné a vždy pripravené na hru alebo inú činnosť s deťmi. Je o nich však známe, že sú trochu sebecké.

Detí mám narodených v znamení Leva majú šťastie. Sú nápadité, energické a oddané. Pre potomkov urobia čokoľvek. S vášňou sebe vlastnou zapisujú ratolesti na množstvo mimoškolských aktivít a športov. Len by sa mali vždy uistiť, že to všetko chce robiť dieťa a nie ony!

Mama v znamení Leva dokáže neskutočne dramaticky prežívať odreté koleno alebo zlú známku dieťaťa, no mala by si uvedomiť, že to nie je koniec sveta. V jej podaní to tak totiž občas vyzerá. Nechajte si svoj rázny rev leva na chvíle, kedy je to naozaj potrebné.

Väčšina mám Levíc bez problémov prizná, že sú trochu sebecké. Nie je to ich vina, vládne im samotné Slnko a veľmi ľahko sa vcítia do roly tých, okolo ktorých sa točí celý svet. V skutočnosti to tak nie je a treba ich občas držať pri zemi.

Levice by si mali dávať pozor, aby sa nesnažili vyzerať v očiach ostatných výnimočne prostredníctvom úspechov svojich detí. Vaša ratolesť je úžasná aj keď nie je premiantom triedy alebo nevyhráva všetky súťaže. Nevnucujte deťom názor, že musia vo všetkom vynikať. Vtedy cítia obrovský tlak, ktorý im nie je príjemný. Majte na pamäti, že ste výnimočná vy aj vaše dieťa a vôbec k tomu nepotrebujete byť vždy vo všetkom najlepšia.

Mama Levica si najviac spomedzi znamení zverokruhu zakladá na úspechoch detí a keby sa niekto odvážil ich kritizovať, veľmi rýchlo pocíti jej ostré levie pazúry. Ak o to nestojíte, radšej to s kritikou jej potomstva ani neskúšajte!


Foto: wikimedia commons
Zdroj: parents.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia