VIDEO, ktorým OHROMILA: Dcéra Márie Čírovej ODPÁLILA svetový hit! Zoe je hotová speváčka

Mária Čírová s dcérou
Mária Čírová s dcérou Zoe
Zdroj: Instagram/mariacirova
2024-04-22 19:00:00 |

V prípade speváčky Márie Čírovej a jej dcérky Zoe platí veta, že jablko nepadlo ďaleko od stromu, úplne stopercentne. Malá slečna je mamininou čistou kópiou a pozrite sa, ako spieva!

Obľúbená speváčka Mária Čírová s manželom, taktiež hudobníkom Mariánom Kachútom, vedú svoje tri ratolesti odmalička umeleckým smerom. Hugo, Zoe a najmladšiemu Rubenovi koluje hudba v krvi už od momentu, ako prišli do rodiny, ktorej neodmysliteľnou súčasťou sú práve krásne tóny a anjelský hlas ich maminy.

11-ročné dievčatko má už v útlom veku kopec skúsenosti, či so spevom alebo herectvom. Okrem toho, že Zoe istý čas účinkovala na obrazovkách Markízy ako Lujza v seriáli Oteckovia, Máriu sprevádza na koncertoch a je súčasťou jej vystúpení.

Aktuálne je speváčka na turné so skupinou Fragile. Zo zastávky v Ružomberku zverejnila na svojom Instagrame pohľad do zákulisia, v ktorom jej dcérka spieva Braňovi Kostkovi svetový megahit Unconditionally od Katy Perry. Pieseň je to naozaj ťažká, avšak Zoe ju zvládla s úplnou gráciou a ľahkosťou. V komentároch jej vzdali hold napríklad aj Nela Pocisková či Miro Jaroš.

 

 

 

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/mariacirova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia