FOTOHÁDANKA Slovenský herec s manželkou oslavujú 20. výročie svadby: Môžu sa pochváliť ukážkovou rodinou!

FOTOHÁDANKA Slovenský herec s2024-03-06 15:00:00 |

Porcelánová svadba. Životný míľnik, ktorý sa v šoubiznise často  nevidí. O to vzácnejšie a obdivuhodnejšie je puto, ktoré spája obľúbeného slovenského herca s jeho milovanou manželkou.

Pochádza z Vranova nad Topľou, no umelecké ambície ho po skončení konzervatória v Košiciach zaviali do hlavného mesta. V Bratislave vyštudoval VŠMU a v roku 2003 sa stal členom činohry SND.

Málokto zrejme o ňom vie, že pred prijatím na vysokú školu podnikal a prevádzkoval obchod s potravinami v meste Čierna nad Tisou. 

Ešte počas štúdia sa zamiloval do pôvabnej Alenky, ktorá pôsobí v rovnakej brandži, avšak ako kostýmová výtvarníčka. Dvojica je spolu úžasných 25 rokov a práve 28. februára oslávila 20. výročie svadby.

Pri tejto príležitosti jeden z najobsadzovanejších hercov posledných rokov zverejnil video so spoločnými zábermi. Na nich možno vidieť archívne snímky z dňa svadby či iné fotografie z ich nádhernej spoločnej cesty životom. Počas nej sa stali rodičmi troch krásnych detí 19-ročného Kristiána, 16-ročnej Kláry a 5-ročného Krištofa. Rodina je pre herca najväčšou radosťou a podporou a láska a harmónia, aká z nej srší, je naozaj čarovná.

Keď má 48-ročný otecko doma tak úžasné zázemie, niet divu, že sa mu mimoriadne darí aj v pracovnej oblasti. Hlavné roly v seriáloch Panelák, Búrlivé víno, Oteckovia, Druhá šanca, Chatári či v aktuálnom dennom projekte Mama na prenájom, kde stvárňuje deda Eda, sú toho dôkazom.

Šťastný ženích z obrázka nie je nikto iný ako fenomenálny herec, zabávač, fešák a v neposlednom rade milujúci manžel a otecko Vlado Kobielsky.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/vladokobielsky

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia