Zničte vianočné kilá na ľade alebo v bazéne

Zničte vianočné kilá na
Ilustračné foto
2013-12-21 00:01:21 |

Na zimnom štadióne v Petržalke sa budú môcť Bratislavčania počas vianočných sviatkov korčuľovať zadarmo. V Bardejove si zase zadarmo zaplávajú deti na plavárni.

Petržalskú ľadovú plochu na ulici Marie Curie Sklodowskej môžu záujemcovia prvýkrát bezplatne využiť už v nedeľu 22. decembra medzi 10:30 a 12:30. Organizátori upozorňujú návštevníkov, že maximálny počet korčuľujúcich na ľade je 200 a vstup na ľadovú plochu je možný len s korčuľami. Tie je možné si za poplatok požičať aj priamo na štadióne. Podľa Kataríny Macenkovej z kancelárie petržalského starostu na všetkých korčuliarov čakajú na štadióne v Ovsišti aj súťaže či silvestrovská diskotéka.
Bratislavčania voľný vstup budú môcť využívať vo vybrané hodiny počas prázdninových dní 22. a 23. decembra, 28. až 31. decembra a tiež 2. až 5. januára.
      

Štadión postavili za 4 milióny eur zo súkromných peňazí. Má hokejovú plochu s rozmermi 56 krát 26,5 metra, deväť veľkokapacitných šatní a hala s oblúkovou konštrukciou je špecifická vďaka technológii chladenia.

V Bardejove si športovanie zadarmo užijú najmä deti. Bardejovský mestský podnik služieb BAPOS zverejnil otváracie hodiny pre verejné plávanie cez sviatočné dni. Plaváreň bude počas zimných prázdnin otvorená v zmenenom režime. Kúpať sa bude dať v pondelok 23., piatok 27. a pondelok 30. decembra a na začiatku nového roka vo štvrtok 2., v piatok 3. a v utorok 7. januára. Chlapci a dievčatá budú mať vstup do bazéna v týchto dňoch v čase od 13:00 do 15:00 zadarmo. Plaváreň bude v tých istých dňoch otvorená pre verejnosť do 20:00. Presný rozpis je zverejnený na webstránke mesta.

 

Fotogaléria


Foto: wikimedia commons, archív
Zdroj: TASR, SITA

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia