Deti čakajú s kohútikom Ťukim nové dobordružstvá

Deti čakajú s kohútikom
Ilustračné foto
2016-06-05 16:30:18 |

Rozprávky pre všetkých do konca prázdnin zadarmo a viacero noviniek sprevádza prvé narodeniny detského kanálu.

Ťuki TV, ktorá je v ponuke Slovak Telekomu, až do konca augusta môžu zadarmo pozerať všetci  zákazníci operátora bez ohľadu na to, aký balík služieb majú predplatený. Okrem toho pri príležitosti prvých narodenín pridávajú do programu novú rozprávku v hlavnej úlohe s maskotom stanice kohútikom Ťukim. Na prvé narodeniny nášho kohútika Ťukiho sme sa rozhodli priniesť úplne novú exkluzívnu kreslenú rozprávku Ťukiho dobrodružstvá, v ktorej odvážny Ťuki opustí farmu a vo svete zisťuje, kde všade žijú zvieratká. Texty rozprávok načítal herec Vladimír Kobielsky. Okrem Ťukiho v nej budú vystupovať aj ďalšie zvieracie postavičky. Rozprávku budeme vysielať o 11:35 a 19:45,“ priblížil manažér pre televízne služby Andrej Miklánek.

 „Za jeden rok fungovania si naša detská stanica Ťuki našla veľa fanúšikov nielen medzi najmladšími divákmi, ale aj medzi ich rodičmi – ukázalo sa, že bolo správnou voľbou vsadiť na najpopulárnejšie slovenské a české rozprávky, ktoré má aj generácia terajších rodičov stále v pamäti. Od štartu Ťuki TV sme dostali množstvo pozitívnej spätnej väzby nielen z rodín, ale aj z celých škôlok,“ konštatuje. Z pohľadu sledovanosti a odozvy sú podľa neho najväčším ťahúňom české a slovenské rozprávky a vlastná tvorba.

„Veľkú priazeň detí si v prvom roku získal (Ne)poslušník s Mirom Jarošom, ktorý deti učí zábavnou formou, ako si umývať ruky, zuby, ako prechádzať cez cestu a ďalšie užitočné veci – preto sme sa rozhodli priniesť aj druhú sériu, ktorá odštartovala na Deň detí,“ okomentoval Miklánek. Pokračuje aj čítanie rozprávok slovenskými hercami Z rozprávky do rozprávky a deti sa môžu tešiť aj na viaceré nové série: Rozprávky z machu a papradia, Staviteľ Bob, Ovečka Shaun IV., Žížaláci, Tobias Totz a jeho lev, Dobrodružstvá pána času, Malá hviezdička a Policajná hliadka.

Fotogaléria


Foto: Slovak Telekom
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia