Ústup! Veselý moment, keď batoľa prchá pred dedkom

Ústup! Veselý moment, keď
Zdroj: youtube.com
2015-10-30 13:30:33 |

Najvyššiu rýchlosť zaradil pri ústupe pred dedkovým strašidelným revom 18-mesačný Jett z Oklahomy. Toto stojí za to vidieť, no nezabudnite si zapnúť reproduktory!

Rozkošný Jett sa veselo rozbehol z izbičky privítať návštevu po tom, ako ho teta zavolala. Úsmev však veľmi rýchlo vystriedal vydesený výraz v tvári a zaradená spiatočka späť do bezpečia. Na svedomí to má vtipný dedko, ktorý sa rozhodol malého nezbedníka vystrašiť a keď sa už-už blížil k nim, zreval dosť strašidelným hlasom.

O Jettovu psychickú pohodu nemusíte mať podľa jeho tety Harlem White ani najmenšie obavy, aj keď na videu to tak nevyzerá. Podobné žartíky sú u nich totiž na dennom poriadku a všetci členovia veselej rodiny si už na ne zvykli. Ak by si niekto myslel, že Jett presedel plačúc a roztrasený ďalšiu pol hodinu v izbičke, ten by sa riadne mýlil. Naopak, s dedkom sa snažia jeden druhého vystrašiť dosť často a tak ani tentokrát netrvalo dlho a drobec prišiel za nimi s odvetou. „Jednoducho sa na tom smejeme a smejeme,“ uviedla k videu Jettova teta Harlem, ktorá video na internet pridala.

Pozrite si tiež:

Rozkošná reakcia chlapca po vypočutí strašidelného príbehu

Oholený ocko riadne vydesil dcéru

 

 


Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia