Rodičia vyrobili dcérkam tortu – „Hulkovú“ princeznú!

Rodičia vyrobili dcérkam tortu
Ilustračné foto
Zdroj: reditt.com
2015-09-17 13:01:24 |

Nič nie je nemožné, povedali si rodičia dievčatiek milujúcich Disneyho princezné a komiksových hrdinov. K 4-tým narodeninám dostali super prekvapenie!

Krásna či príšerná? Odpoveď nech si dá každý sám. Dievčatá, pre ktoré bola určená, žiarili pri pohľade na ňu spokojnosťou a to je najdôležitejšie!

Keď si dvojičky vymysleli, že by chceli tortu v tvare princeznej Hulka, kreatívnych rodičov to ani veľmi nezaskočilo. Spojiť krásnu princeznú a Hulka? Prečo nie... Postavili sa tejto výzve čelom a výsledok je viac ako perfektný. Pri pohľade na tortu sa žiada povedať, že ani Bruce Banner nevyzeral v roli Hulka tak vznešene.  

 

Po tom, ako mama Lainie Elton zverejnila príbeh vzniku torty na sociálnej sieti Reddit aj s fotkou, hneď mala o množstvo priaznivcov postarané. Výroba originálnej torty trvala 6 hodín. Okrem nej dostali dievčatká aj figúrky Ironmana a Kapitána Americu. „Ako u všetkých štvorročných detí, aj ich záujmy zvyčajne trvajú asi päť minút, a tak sa snažíme zachytiť tieto okamihy kedykoľvek môžeme," vysvetlila mama pre huffingtonpost.com.  

(Bruce Banner ako Hulk)


Namiersto objednanej super torty šok


Aj keď tortu nevyrábal žiadny profesionál a nie je dokonalá, dievčatá mali z nej nesmiernu radosť. Okrem nich sú unesení aj prispievatelia na Reditte, medzi ktorými sa vďaka netypickej predlohe torty spustila diskusia o rodových stereotypoch. „Cítim sa skvelo, že môžem k tejto téme nejakým spôsobom prispieť, lebo plne podporujem deti, aby samy rozhodovali o tom, čo budú nosiť oblečené, s čím sa budú hrať a podobne,“ teší sa mamina a dodáva, že keď fotku na Reditt pridávala, vôbec ju nenapadlo, že by mohla otvoriť túto tému.

Fotogaléria


Foto: reditt.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia