Super tato! Urobili by ste to pre dieťa?

Super tato! Urobili by
Ilustračné foto
Zdroj: reddit
2015-07-17 00:30:38 |

Otec roka! Toto ocenenie si vyslúžil anonymný otecko, ktorý nielenže zobral svojho syna do kina na Mimoňov, ale aby mu urobil radosť, obliekol sa aj do mimoňského kostýmu.

Otec z New Yorku sa stal niečím ako online hrdinom, keď sa jeho fotka vďaka užívateľke s nickom Boba_F37T dostala na sociálnu sieť Reddit. Podarilo sa jej ho odfotiť v metre cestou do kina. Neznámy milujúci otecko má oblečenú džínsovú kombinézu a žlté tričko rovnako ako jeho malý syn. Samozrejme, nechýbajú mu na nose veľké plastové okuliare preslávené Mimoňmi a synček ich poctivo zviera v rukách. „Tomuto oteckovi ide odo mňa ocenenie Otec roka,“ pripísala k fotke. Tak sa zdá, že tento muž bol na rolu otca naozaj pripravený a výchova mu ide jedna radosť.

„Ľuďom môžu liezť Mimoni hore krkom, ale tento otec je perfektný. Vyzerať na verejnosti ako blázon len pre to, aby bol váš syn šťastný, je úžasné,“ okomentoval ďalší z užívateľov. „To, že sa tak obliekol dokazuje, že je z filmu rovnako nadšený ako jeho syn,“ pripísal iný. „Jedného dňa si spomenú na tento okamih a budú sa chichotať na tom, ako sa na nich ľudia usmievali, keď ich videli takto oblečených. Je to fakt rozkošné,“ píše užívateľ s nickom sic. Niektorí komentujúci nevidia na počine mladého tatina nič také úžasné, skôr to vnímajú ako jeho spôsob sebaprezentácie. „Ako otec som bral deti veľmi často do kina, lebo sám som mnohé z tých filmov tajne túžil vidieť,“ vidí za nápadom otca takúto pohnútku jeden z nich.

 

Prečítajte si tiež:

Päť mýtov o otcovstve: Zbúrajte ich!

Čo dokáže mužov rozplakať?

 

Fotogaléria


Foto: Reddit
Zdroj: dailymail.co.uk, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia