Deti sa môžu tešiť: Ľadové kráľovstvo prichádza späť!

Deti sa môžu tešiť:
Ilustračné foto
Zdroj: Disney
2015-02-06 14:14:31 |

Pár mesiacov po premiére tohto animovaného megahitu sa princezné Elsa, Anna a ich kamaráti vracajú na plátna v novom príbehu.

Tí, ktorí sa do dobrodružstiev sestier Anny a Elsy zamilovali, sa môžu tešiť. Tvorcovia pre nich pripravili pokračovanie ich osudov v krátkom muzikáli s názvom Frozen Fever. Nový príbeh je o prípravách na narodeninovú oslavu Elsy, ktorá však veľmi prechladne, no nie obvyklým spôsobom... „Veci, ktoré sa udejú, sú zvláštne a zaujímavé, vznikne trochu zmätku,“ prezradila režisérka Jennifer Lee. Tvorcovia sľubujú, že princeznú spoznáme z úplne inej stránky.

Neoficiálne sa povráva, že nezostane len pri krátkom filme a o nejaký ten mesiac by sme sa mohli dočkať ďalšieho veľkolepého návratu muzikálu v plnej dĺžke, no štúdio zatiaľ túto informáciu nepotvrdilo.

Novinku, ktorá uzrie svetlo sveta 3. apríla, bude sprevádzať úplne nová pieseň a vraj sa môžeme pripraviť na niečo ešte chytľavejšie ako bola ústredná melódia Ľadového kráľovstva Let It Go. Manželské duo Robert Lopez a Kristen Anderson-Lopez, ktorí sú za túto oscarovú pieseň zodpovední a na ich konto patrí aj novovytvorený hit, sa fanúšikom ospravedlňujú. „Pred rokom, keď sme sa s niekým stretli, tak nám hovorili ako našu pieseň milujú, teraz sú už reakcie nervóznejšie – Hej, stále dokola počúvame tú istú pieseň, už máme toho dosť ,“ hovoria so smiechom, no zároveň dúfajú, že rovnako alebo ešte lepšie dopadne nová pieseň.  

Tvorcovia už vypustili do sveta niekoľko statických záberov z pripravovaného príbehu. Na jeho tvorbe sa podieľajú úplne všetci, ktorí stoja za pôvodným Disneyho trhákom z roku 2013, takže sklamanie nehrozí. Pôvodný film zarobil 1,2 miliardy dolárov a stal sa najúspešnejším animovaným filmom všetkých čias, preto niet divu, že všetci s radosťou na pokračovaní pracujú.

Fotogaléria


Foto: Disney
Zdroj: parentdish.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia