Hviezdy Instagramu Theo a Beau sa vrátili

Hviezdy Instagramu Theo a
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2015-01-18 12:30:04 |

Keď sa v roku 2013 objavili na Instagrame fotky 2-ročného Beaua a šteňata Thea, zamilovalo si ich veľa ľudí. Vlani sa duo rozšírilo o Beauovu sestričku, ktorá do party super zapadla.

Batoľa a šteňa sú zaručenou kombináciou roztomilosti. No a keď k dvom zohraným zbojníkom pribudne tretia parťáčka, o úspechu netreba pochybovať. Mama Jessica si je toho vedomá a zo svojich dvoch najmladších ratolestí a štvornohého domáceho maznáčika urobila hviezdy, ktoré poznajú ľudia po celom svete.  

„Existuje pomerne málo vecí, ktoré prispievajú k fyzickej pohode dieťaťa tak ako spánok a dobrá výživa. U nás, a som si istá, že aj v domovoch mnohých ďalších batoliat a detí v predškolskom veku, je spánok posvätný. Ja som vždy celkom prísne dbala na spánkových rituáloch. Staršie deti Jack a Zoe si popoludní zdriemli do tretieho roku života a Beau sa od nich našťastie nelíši. Na popoludňajší spánok sa teší snáď najviac zo všetkého. Myslím, že keby som mala takého sladkého a milujúceho spoločníka, akým je pre Beaua náš Theo, tiež by som si rada pospala,“ hovorí mama  Jessica.

Malá sestrička Evangeline, skrátene Evvie, ktorá sa narodila pred vyše štyrmi mesiacmi, mala doteraz svoj vlastný režim. No už sa začína v denných spánkoch prispôsobovať bratovi a psíkovi. Mamina sa tak môže realizovať a namiesto toho, aby s vyloženými nohami čakala, kým sa všetci zobudia, vytvára rozkošné fotky, ktorými robí radosť fanúšikom.

 

 

Ak sa vám fotky páčia, viac si ich môžete pozrieť na Jessicinom instagramovom účte na http://instagram.com/mommasgonecity.

Pre nás nie sú Beau a Theo neznámi, písali sme o nich už vlani. Ak vás zaujíma príbeh ich dojemného kamarátstva, prečítajte si tu. 

Fotogaléria

Instagram
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia