Štyri slávne bábätká, ktorých príchod čakáme v tomto roku

Štyri slávne bábätká, ktorých
Ilustračné foto
Zdroj: wikimedia commons.com
2015-01-03 00:30:19 |

Každé bábätko je stredobodom pozornosti jeho okolia. Deti slávnych rodičov sú v centre pozornosti ešte pred narodením a fanúšikovia sledujú každú správu o nich.

Niektoré celebritné maminy nosia pod srdcom prvého potomka, u iných už čaká doma ratolesť na bračeka či sestričku. Rovnako ako všetkým budúcim mamičkám, ktoré síce nie sú celebritami, ale na svoje bábätká sa tešia rovnako, im prajeme čo najľahší pôrod a zdravé ratolesti.

 

Kate Middleton (32) a princ William (32)

Je ťažké určiť len pár celebritných párov, na príchod bábätiek ktorých čakajú ich obdivovatelia najviac. Určite však medzi nimi dominuje britský princ William s manželkou Kate, ktorých druhé dieťa sa má narodiť v apríli.  

Ak vás čo i len trochu zaujíma život prominentov, určite vám neušli pred rokom a pol titulky všetkých médií, ktoré sa predbiehali v informovaní o narodení prvého potomka sympatického kráľovského páru – princa Georga. Rovnaké šialenstvo môžeme očakávať aj v apríli tohto roka, keď má Kate, ktorá o pár dní (9. januára) oslávi 33. narodeniny, priviesť na svet súrodenca malého princa. Zdá sa, že to bude sestrička, aj keď úplne jednoznačne to pár nepotvrdil.

S istotou vieme akurát to, že vojvodkyňa z Cambridge trpela v prvých mesiacoch vážnymi tehotenskými nevoľnosťami, ktoré ju doviedli až do nemocnice. Podobne si pretrpela začiatok tehotenstva aj pri Georgovi. Dnes je už všetko v poriadku a sympatická prominentná mamina rozdáva úsmevy na všetky strany. Pre mnohé ženy je vzorom v tom, ako vyzerať úžasne aj v tehotenstve a čakajú na každú fotku, na ktorej ju môžu vidieť v niektorom z jej vkusných a elegantných modelov. Treba uznať, že jej stylisti majú vyberaný vkus a na rozdiel od mnohých herečiek či speváčok sme ju snáď ani jediný raz nevideli v modeli, ktorý by nebol dokonalý.

 

Jessica Biel (32) a Justin Timberlake (33)

Miláčik žien po celom svete sa tiež o pár mesiacov stane otcom. V obľúbenosti však nezaostáva ani jeho manželka Jessica Biel, ktorá je u nás známa napríklad vďaka obľúbenému seriálu V siedmom nebi. Pár sa spočiatku k správe o Jessicinom tehotenstve nevyjadroval, no dnes to už nepopierajú. Podľa dobre informovaného zdroja z ich okolia bábätko príde na svet tiež v apríli. Od chvíle, keď sa tehotenstvo celebritnej mamičky potvrdilo, papparazzi  číhajú na každom kroku a snažia sa zachytiť  jej rastúce bruško.

 

Blake Lively (27)a Ryan Reynolds (37)

Bývalá hviezda seriálu Gossip Girl, ktorá je vnímaná ako módna ikona, oznámila tehotenstvo na svojom lifestylovom webe. Fanúšičky jej sexi manžela Ryana Reynoldsa, táto správa asi nepotešila, no budúcich prominentných rodičov to určite netrápi. Pre oboch to bude prvé dieťa. Termín pôrodu známy nie je. Pár, ktorý delí desaťročný vekový rozdiel,  spolu účinkoval vo fime Green Lantern. Manželmi sú od septembra 2012, kedy sa zobrali po ročnej známosti. Obaja pochádzajú z viacerých súrodencov a netaja sa túžbou mať tiež veľkú rodinu. Zaujímavosťou je, že prednedávnom porodila bábätko aj hercova exmanželka Scarlett Johansson, ktorá má dcérku. S tou sa vraj rozviedol práve preto, lebo po deťoch netúžila...

 

Carrie Underwood (31) a Mike Fisher (34)

Jedno z prominentných bábätiek pribudne aj v športovej rodine. Otcom sa stane známy kanadský hokejový reprezentant Mike Fisher. O nič menej známa však nie je ani jeho mama, americká country speváčka Carrie Underwood (31). Tá sa stalo hviezdou vďaka súťaži American Idol v roku 2005, ktorú s prehľadom vyhrala. Prezradila, že čaká chlapca a narodí sa na jar. Tehotenstvo oznámila celkom vtipne a originálne na Instagrame, kde zverejnila fotku so svojimi dvoma psami. Tí majú oblečené tričká s nápismi "Budem veľký brat" a "Budem veľká sestra".  Underwood a Fisher spolu začali chodiť koncom roka 2008, v decembri 2009 sa zasnúbili a v júli nasledujúceho roka sa zosobášili.

Carrie vtip nechýba - takto oznámila fanúšikom svoje tehotenstvo

 

Bábätká v prvej polovici tohto roka privedú na svet aj Liv Tyler, Shakira, Beverley Mitchel či bývalá priateľka Juda Lawa Catherine Harding, ktorá sa s ním pre neveru rozišla. Zo slovenských známych tvárí sa mamičkami stanú napríklad Zdenka Predná, Dominika Mirgová a každým dňom očakáva pôrod aj speváčka Jana Kirchner.  

Fotogaléria


Foto: profimedia.sk, wikimedia commons.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia