Rozkošné dievčatko roztancovalo stanicu metra

Rozkošné dievčatko roztancovalo stanicu
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2014-12-14 00:01:11 |

Nadšenie malého dievčatka v ružovom kabátiku a čelenke, ktoré sa pustilo do tanca na jednej zo staníc metra v New Yorku, nenechalo okoloidúcich chladnými. Pozrite, čo dokázalo.

Uponáhľaní dospeláci, šedivá stanica metra a manželský pár z Brooklynu s umeleckým menom duo Coyote & Crow, ktorý si zarába hrou na gitare v uliciach amerických miest. Takto bežne vyzerá jedno z miest v metropole USA. Cover verzia piesne My and My Uncle (Ja a môj strýko) od americkej rockovej kapely Grateful Dead, ktorú Thomas a Jaime prednedávnom na stanici zahrali, nadchlo náhodné dievčatko tak, že sa pustilo do veselého tanca. Ľudia ponáhľajúci sa z metra a na metro nedokázali okolo nej prejsť len tak bez povšimnutia a za krátky čas už mala množstvo usmievajúcich sa divákov. Na chvíľu sa stala veľkou hviezdou, keď si ju mnohí začali filmovať a dokonca sa k nej niektorí aj pridali. Rozkošná tanečníčka potvrdila, že na vyčarenie úsmevov a dobrej nálady niekedy naozaj netreba veľa.

„Pre toto milujem život v New Yorku, nikdy neviete, čo bláznivého tam zažijete,“ reagoval na YouTube, kde si veselé video pozrelo takmer 5 miliónov ľudí, jeden z užívateľov. Faktom je, že na Slovensku by si asi väčšina poklepkala po čele a dievčatko by s veľkou pravdepodobnosťou obišli ponáhľajúc sa za povinnosťami. No možno práve toto je jedna z vecí, ktorá by nás naozaj mohla inšpirovať – spomaliť a užiť si každú peknú chvíľu, ktorá sa nám v živote ponúka. Prečo by ňou nemohlo byť aj pár minút v spoločnosti čírej detskej radosti? 

 


Foto: youtube.com
Zdroj: huffingtonpost.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia