Alyssu Milano nahnevala kritika jej dojčiacich fotiek

Alyssu Milano nahnevala kritika
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2014-11-19 01:01:04 |

Predstaviteľka Phoebe Halliwell zo seriálu Čarodejnice sa čuduje, prečo niekoho fotky, na ktorých dojčí svoju dcérku, šokovali viac ako akty Kim Kardashian.

Herečka už má dosť hlúpych komentárov po tom, ako zverejnila na Twitteri dve fotky, na ktorých dojčí svoju dvojmesačnú dcérku Elizabellu Dylan. Kým mnohí fanúšikovia  41-ročnú mamu v odkazoch pod snímkami chvália a obdivujú za otvorenosť pri dojčení, iní tieto zábery označujú za nevhodné a myslia si, že ich nemala na sociálnu sieť pridávať. Viaceré odkazy sú aj riadne štipľavé.

 

„Počkajte! Ja to nechápem. Nič proti Kim, ale ... ľudia sú pohoršení mojimi selfies z dojčenia a jej holý zadok na obálke im príde v poriadku?“

„Myslím ... to je naozaj neuveriteľný zadok,“ reaguje na svojom instagramovom účte na zábery 34-ročnej Kim Kardashian, matky ročnej North West, ktorá pred pár dňami na obálke časopisu Piper úplne odhalila svoj celosvetovo preslávený zadok. Tú si zobralo do úst viacero známych tvárí, ktoré jej pripomínajú, že je už matkou.

 

Ktoré ďalšie slávne mamy zverejnili dojčiace fotky?

V novembri 2008 sa objavila na obálke W magazínu fotka jednej z najsledovanejších žien sveta Angeliny Jolie, ktorú pri dojčení odfotil jej manžel Brad Pitt.

 

Julie Bowen, ktorá stvárňuje Claire Dunphy v sitcome Taká normálna rodinka, zverejnila na Twitteri fotku, na ktorej dojčí svoje dvojčatá - chlapcov, naraz.

 

Modelka Miranda Kerr sa v roku 2011, dva mesiace po pôrode syna Flynna, ktorého otcom je herec Orlando Bloom, pochválila na Twitteri tiež fotkou pri dojčení.

 

Pink v roku 2012 zverejnila na Twitteri aj na Instagrame fotku, na ktorej v prestávkach medzi fotením k pripravovanému albumu dojčí svoju dcérku Willow Sage.

 

Modelka a herečka Gisele Bündchen v roku 2010 vyhlásila, že na celom svete by mal platiť zákon, podľa ktorého by mamy prvých šesť mesiacov deti povinne dojčili. Po kritike upresnila, že nehovorila o zákone v právnom zmysle, ale táto myšlienka vyplynula z jej presvedčenia o dôležitosti dojčenia.

 
Ruská modelka Natalia Vodianova ukázala svojho synčeka Maxa, narodeného tento rok v máji, pri dojčení počas fotenia kampane pre Calvina Kleina.
 
 

Fotogaléria


Foto: Instagram
Zdroj: huffingtonpost.com, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia